365 μέρες με φενγκ σούι

21.01.2009
Νέα χρονιά, νέες προσδοκίες και όνειρα, νέα σχέδια σε όλους τους τομείς. Το φενγκ σούι είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε καλύτερα τις κινήσεις και τις αποφάσεις μας, αλλά και τη χωροθεσία του σπιτιού και του γραφείου

Νέα χρονιά, νέες προσδοκίες και όνειρα, νέα σχέδια σε όλους τους τομείς. Το φενγκ σούι είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε καλύτερα τις κινήσεις και τις αποφάσεις μας, αλλά και τη χωροθεσία του σπιτιού και του γραφείου, έτσι ώστε να μας έρθουν όλα ευνοϊκά. Με το φενγκ σούι μαθαίνουμε πώς να εξισορροπήσουμε τα πέντε στοιχεία και τις ενέργειες του γιν και του γιανγκ, αλλάζοντας έτσι ατμόσφαιρα στο χώρο όπου ζούμε ή εργαζόμαστε. Μπορεί ακόμα να μας βοηθήσει να διαπιστώσουμε πόσο ταιριάζουμε με ένα πρόσωπο ή ποιοι χώροι μας «πάνε» ενεργειακά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να μάθουμε πώς επιδρούν οι ενέργειες της φετινής χρονιάς σε κάθε χώρο. Κάθε μέρα μπορούμε να κάνουμε και να μάθουμε κάτι χρήσιμο με το φενγκ σούι και να το αξιοποιήσουμε για να γεμίσει η ζωή μας αγάπη, υγεία, αφθονία και καλή τύχη.

Απαραίτητος σύντροφος για να μάθουμε τις σημαντικότερες αρχές του φενγκ σούι, που έχει μπει πια για τα καλά στη ζωή μας, είναι το ημερολόγιο των Εκδόσεων «Μύρτος» με τίτλο «Feng Shui - Ημερολόγιο 2009». Το εξώφυλλο, σε λαμπερό κόκκινο με την τυχερή πασχαλίτσα, μας προδιαθέτει θετικά με το που το βλέπουμε και ανοίγοντάς το, ανακαλύπτουμε ένα γοητευτικό κόσμο γεμάτο απλές πρακτικές συμβουλές για κάθε μέρα από την ειδική συγγραφέα και δημοσιογράφο Βασιλική Τζουράκη. Επιτυχία, έρωτας, χρήμα, ισορροπία και υγεία είναι τα ζητούμενα της χρονιάς και μπορούμε να τα αποκτήσουμε αρκεί να εφαρμόσουμε τους κανόνες του φενγκ σούι. Μαγικοί αλλά και απόλυτα προσγειωμένοι, βασίζονται σε μια πανάρχαια τέχνη, η οποία έχει δοκιμαστεί μέσα από το πέρασμα του χρόνου και έρχεται για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, πιο υγιή και πιο αισιόδοξη. Φέτος θα είναι μια χρονιά φενγκ σούι.