Διαψεύδει τα σενάρια έρωτα με Παρθένη!

21.01.2009
Η νεαρή τραγουδίστρια Μαρία Ιακώβου ανέφερε σε φίλους της: «Έχουμε βγει για έναν καφέ. Αυτό είναι όλο», απαντώντας στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και την ήθελαν να έχει εδώ και τρεις μήνες

Η νεαρή τραγουδίστρια Μαρία Ιακώβου ανέφερε σε φίλους της: «Έχουμε βγει για έναν καφέ. Αυτό είναι όλο», απαντώντας στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και την ήθελαν να έχει εδώ και τρεις μήνες σχέση με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Διαδίκτυο, η τραγουδίστρια γνωρίστηκε με το μοντέλο και ηθοποιό μέσω του στυλίστα της Σωτήρη Τσαγδή και μετά από λίγο καιρό αποφάσισαν να είναι μαζί. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το στυλίστα μας είπε επί λέξει: «Είναι γνωστό πως διατηρώ φιλική σχέση τόσο με τη Μαρία Ιακώβου, της οποίας επιμελούμαι την εμφάνιση, όσο και με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Ωστόσο, όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν ίχνος αλήθειας. Δεν έχω βρεθεί ταυτόχρονα και με τους δύο ούτε μία φορά στη ζωή μου.

Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω πώς αναμείχθηκε το όνομά μου σ' αυτή την ιστορία. Θέλω να ξέρετε πως ποτέ δεν ασχολούμαι με τα προσωπικά των καλλιτεχνών μου. Διατηρούμε αυστηρά επαγγελματική συνεργασία». Ρωτήσαμε τον Σωτήρη Τσαγδή και για το εάν Ιακώβου και Παρθένης ήταν μαζί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όπως γράφτηκε. «Σας είπα, δεν ασχολούμαι. Εγώ μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να γνωρίζω, που στην αλλαγή του χρόνου βρισκόμουν μαζί με τον Νίνο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στην οδό Πειραιώς». Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Αλέξανδρος Παρθένης διαψεύδει την ύπαρξη αυτής της σχέσης, αναφέροντας τόσο στο φιλικό του περιβάλλον, αλλά και σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα πως αυτή την περίοδο δεν είναι στις προτεραιότητές του να κάνει μια καινούργια σχέση.