Συναινετικό διαζύγιο Φώτη - Μαρίας;;;

20.01.2009
Τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό ανάμεσά τους; Οι φήμες οργιάζουν και οι κακές γλώσσες λένε ότι τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έφεραν γκρίνια και τριγμούς στη φιλία τους. Είναι άραγε το «διαζύγιό» τους προ των πυλών ή μήπως πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο;

Τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό ανάμεσά τους; Οι φήμες οργιάζουν και οι κακές γλώσσες λένε ότι τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έφεραν γκρίνια και τριγμούς στη φιλία τους. Είναι άραγε το «διαζύγιό» τους προ των πυλών ή μήπως πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο; Δεν μπορείς να πεις ότι είναι το θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες σε καλλιτεχνικο-τηλεοπτικά πηγαδάκια ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου. Κι αυτό γιατί δεν είναι μόνο το τηλεοπτικό κοινό που τους έχει γυρίσει την πλάτη, αλλά και τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται πια τόσο πολύ μαζί τους. Εκείνη η φημολογούμενη σχέση της Μαρίας με τον Σεραφείμ κανέναν δεν έπεισε. Ένα δυο δημοσιεύματα και έξω από την πόρτα. Όσο για την AGB; Ασυγκίνητη! Τώρα λοιπόν νέο μπαράζ φημών πυροδοτήθηκε. «Πολικό ψύχος» λένε επικρατεί στις σχέσεις τους και το τηλεοπτικό ζευγάρι οδεύει σε οριστική ρήξη. Γιατί δήθεν η Μαρία Μπακοδήμου δεν είδε με τόσο καλό μάτι την τηλεοπτική απιστία που της έκανε ο Φώτης με την Κατερίνα Καραβάτου και τη Ναταλία Γερμανού στην εορταστική εκπομπή του Αlpha και ας του την επέβαλε το κανάλι. Θεωρεί ότι θα μπορούσε να αρνηθεί και να μην την αφήσει στο περιθώριο. Οι κακεντρεχείς όμως δεν σταματούν εκεί. Προτρέχουν και λένε πως ενώ ο Φώτης είναι «δεμένος» με το κανάλι, το συμβόλαιο της Μαρίας τελειώνει το καλοκαίρι και ενδέχεται για πρώτη φορά εκείνη να μην ανανεώσει και να «χωρίσουν»!

Αν και οι ίδιοι σε συνεντεύξεις τους έχουν τονίσει ότι τα πάνε μια χαρά και δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους, ίσως είναι η πρώτη φορά που διαφαίνεται τόσο έντονα η πιθανότητα να ανοίξουν φτερά για χωριστές πορείες. Ίσως μάλιστα το «διαζύγιό» τους να είναι συναινετικό, αφού και οι δύο είναι άτομα χαμηλών τόνων. Προς το παρόν, πάντως, προσπαθούν να δώσουν πνοή στην εκπομπή τους, που δεν πηγαίνει καλά. Όσο για τη φιλία τους, ο χρόνος θα δείξει αν θα είναι μια κρίση που θα περάσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ