Και πάλι πατέρας

15.01.2009
Για δεύτερη φορά πατέρας στα 56 του χρόνια θα γίνει ο τραγουδιστής Τζίμης Πανούσης. Η σύντροφός του Ελπίδα του ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός λίγο πριν από την αλλαγή του έτους

Για δεύτερη φορά πατέρας στα 56 του χρόνια θα γίνει ο τραγουδιστής Τζίμης Πανούσης. Η σύντροφός του Ελπίδα του ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός λίγο πριν από την αλλαγή του έτους. Τον χαρακτηρίζει το πάθος για τη μουσική και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει, καθόλου ασυνείδητα, με το έργο του. Είναι διαφορετικός και τον χαρακτηρίζει το χιούμορ, το οποίο ξέρει να χρησιμοποιεί με μοναδική μαεστρία. Από τις αρχές της δεκαετίας του 80 πρωταγωνιστεί στο είδος του, ενώ επανειλημμένα έχει απασχολήσει τα μέσα με τις «κόντρες» του. Με πιο γνωστή, φυσικά, αυτή με τον Γιώργο Νταλάρα. Όμως, εδώ και λίγο καιρό το χαμόγελο δεν τον εγκαταλείπει στιγμή και αφορμή δεν είναι η γνωστή του πλάκα, αλλά ότι πληροφορήθηκε από τη σύντροφό του ότι περιμένει παιδί!

Ο «εναλλακτικός» καλλιτέχνης μπορεί να έχει ήδη ένα γιο, τον Άρη, από τον πρώτο του γάμο, αλλά, όπως είναι φυσικό, η είδηση του ερχομού του πελαργού και πάλι τον έχει ξαφνιάσει ευχάριστα.