Περιμένοντας τον έρωτα...

14.01.2009
Μπορεί να έκανε φέτος μόνη της γιορτές, είχει όμως συντροφιά τους καλούς της φίλους. Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού, η οποία μετά το χωρισμό της από τον Θάνο Τζάνη επέλεξε να είναι μόνη για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς δεν έχει ακουστεί τίποτα για την προσωπική της ζωή.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Μπορεί να έκανε φέτος μόνη της γιορτές, είχει όμως συντροφιά τους καλούς της φίλους. Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού, η οποία μετά το χωρισμό της από τον Θάνο Τζάνη επέλεξε να είναι μόνη για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς δεν έχει ακουστεί τίποτα για την προσωπική της ζωή. Η Ναταλία διανύει την καλύτερη φάση στα επαγγελματικά της και είναι αυτό που κυρίως την απασχολεί. Στα αισθηματικά της θέλει πλέον να είναι απόλυτα σίγουρη για τον άνθρωπο που θα έχει δίπλα της κι έτσι δεν βρίσκει κανένα ενδιαφέρον στο να αναλώνεται σε εφήμερες σχέσεις που δεν την καλύπτουν συναισθηματικά, μας είπε πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό κύκλο της παρουσιάστριας.

Βέβαια, στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει φήμες για δεσμό τόσο με το νεαρό τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη, ο οποίος βέβαια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια, όσο και για επανασύνδεση με τον Θάνο Τζάνη. Τίποτα από τα δύο ωστόσο δεν ισχύει. Η Ναταλία είναι μόνη της, αλλά και «Μες στην καλή χαρά».

Και γιατί να μην είναι άλλωστε, αφού η καριέρα της διαγράφει ανοδική πορεία; Η εκπομπή που κάνει φέτος, αν και η ίδια είχε δηλώσει ότι αντιμετώπισε αρχικά με επιφύλαξη το πρωινό του Σαββατοκύριακου, πέτυχε και της πάει πολύ. Μάλιστα, κατάφερε να φέρει το «Μες στην καλή χαρά» στην πρώτη θέση, ενώ έχει υψηλά νούμερα και στο κοινό 15-44, που είναι το μόνο το οποίο ενδιαφέρει τους νέους ιδιοκτήτες του καναλιού. Οι Γερμανοί ποντάρουν πολλά στη Ναταλία και μάλιστα της έχει γίνει πρόταση να επισκεφθεί σύντομα τις κεντρικές εγκαταστάσεις του ομίλου στη Γερμανία.

Σύμφωνα άλλωστε με όσα λέει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής μόνο τρεις παρουσιαστές στον Alpha έχουν πάρει το «πράσινο φως» για τη νέα χρονιά και είναι και οι τρεις γυναίκες: Ελένη Μενεγάκη, Ναταλία Γερμανού και Βίκυ Χατζηβασιλείου. Έτσι, λοιπόν, το μόνο που απομένει για να ολοκληρώσει την ευτυχία της αγαπημένης Ναταλίας είναι να τη χτυπήσουν και πάλι τα βέλη του έρωτα και να ξαναβρεί την αγάπη στην αγκαλιά ενός νέου συντρόφου.