Είναι ζευγάρι Χρονοπούλου - Μητρόπουλος!

09.01.2009
Έζησαν και οι δύο την εμπειρία της απώλειας του συντρόφου τους. Φαίνεται μάλιστα ότι αυτή η εμπειρία ήταν η «γέφυρα» που τους ένωσε και κάπως έτσι γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Ο λόγος για τη Νένα Χρονοπούλου και τον Τάσο Μητρόπουλο, που εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι.

Έζησαν και οι δύο την εμπειρία της απώλειας του συντρόφου τους. Φαίνεται μάλιστα ότι αυτή η εμπειρία ήταν η «γέφυρα» που τους ένωσε και κάπως έτσι γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Ο λόγος για τη Νένα Χρονοπούλου και τον Τάσο Μητρόπουλο, που εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι. Με αισιοδοξία αντικρίζουν πλέον τη ζωή η γνωστή ηθοποιός και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής. Ο έρωτας τους έδωσε φτερά για να γυρίσουν μια καινούργια σελίδα στη ζωή τους και να αφήσουν πίσω τους τις σκληρές και θλιβερές στιγμές του παρελθόντος. Πλέον περνούν τις μέρες τους μαζί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Νένα Χρονοπούλου ήταν απαρηγόρητη όταν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο έχασε το σύζυγό της Γεράσιμο Μαυράκη, ο οποίος δολοφονήθηκε από δύο αγνώστους στην οδό Πειραιώς στον Ταύρο. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο χρόνος σταμάτησε για εκείνη και η μοναξιά έγινε σύντροφός της. Όλα περιστρέφονταν γύρω από τις στιγμές ευτυχίας που έζησε με τον αδικοχαμένο σύζυγό της στο παρελθόν, ενώ ο γιος της αποτελούσε για εκείνη το πιο αγαπημένο πρόσωπο της ζωής της. Τα ίδια περίπου συναισθήματα μοναξιάς και απογοήτευσης ένιωσε και ο Τάσος Μητρόπουλος, όταν πριν από περίπου ένα χρόνο η σύντροφος της ζωής του επί πολλά χρόνια Έλενα Ναθαναήλ έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο και... ταξίδεψε στον Παράδεισο. Οι στιγμές μετά το θάνατό της ήταν για εκείνον ίσως οι πιο τραγικές της ζωής του. Η ζωή όμως συνεχίζεται και ο χρόνος απαλύνει τις πληγές. Έτσι, πριν από λίγο καιρό Νένα και Τάσος βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Αν και οι δυο τους δεν γνωρίζονταν παλιότερα, από εκείνη την πρώτη κιόλας συνάντηση, όπως μας λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους, ένιωσαν συμπάθεια ο ένας για τον άλλο και ότι υπάρχουν πολλά που τους ενώνουν. Μια δεύτερη συνάντησή τους λίγες μέρες αργότερα έμελλε να γίνει η αφορμή για να γεννηθεί ο έρωτάς τους, αφού και οι δύο ένιωσαν ότι θέλουν να είναι μαζί και βρήκαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου τη στοργή, τη στήριξη και την τρυφερότητα που τους είχαν λείψει. Βέβαια, τόσο η Νένα όσο και ο Τάσος δεν θέλουν να δίνουν δικαιώματα για σχόλια κι έτσι αποφεύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις ακόμη ζώντας τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, άτομα του περιβάλλοντός τους υποστηρίζουν ότι από τη στιγμή που ο ένας μπήκε στη ζωή του άλλου οι μοναχικές στιγμές τελείωσαν και είναι πλέον αχώριστοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ