Βίκυ Καγιά: Πρόβα γάμου στις Άλπεις

02.01.2009
Στις χιονισμένες βουνοκορφές της Ελβετίας θα περάσει τις φετινές γιορτές η Βίκυ Καγιά καλεσμένη στο πολυτελές σαλέ της οικογένειας Τσάκου. Θα είναι η πρώτη χρονιά που η όμορφη παρουσιάστρια θα αλλάξει τη χρονιά χωρίς την αγαπημένη της μητέρα, αλλά παρέα με την οικογένεια του αγαπημένου της Νίκου Κριθαριώτη.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Στις χιονισμένες βουνοκορφές της Ελβετίας θα περάσει τις φετινές γιορτές η Βίκυ Καγιά καλεσμένη στο πολυτελές σαλέ της οικογένειας Τσάκου. Θα είναι η πρώτη χρονιά που η όμορφη παρουσιάστρια θα αλλάξει τη χρονιά χωρίς την αγαπημένη της μητέρα, αλλά παρέα με την οικογένεια του αγαπημένου της Νίκου Κριθαριώτη. Τελικά, αποδέχθηκε την πρόσκληση του αγαπημένου της Νίκου Κριθαριώτη η Βίκυ Καγιά κι έτσι θα βρεθεί για Πρωτοχρονιά στις χιονισμένες Άλπεις, για να κάνουν όλοι μαζί ρεβεγιόν με την αδερφή του Σήλια και το γαμπρό του Νίκο Τσάκο.

Η Βίκυ λέγεται πως, αν και γνωρίζει αρκετό καιρό τόσο τη Σήλια όσο και το σύζυγό της, νιώθει τρακ. Δικαιολογημένα, αν σκεφτεί κανείς πως όλες τις ημέρες των εορτών θα βρίσκεται με λαμπερές προσωπικότητες του διεθνούς jet set.

Το ζευγάρι, που διανύει μία από τις ευτυχέστερες περιόδους της σχέσης του, δεν θα ταξιδέψει μαζί. Η Βίκυ θα αναχωρήσει λίγες ημέρες αργότερα από τον Νίκο για την Ελβετία, λόγω κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στην ουσία, βέβαια, αυτό το ταξίδι αποτελεί πρόβα γάμου. Ως γνωστόν, ο Νίκος είχε κάνει πρόταση στη Βίκυ κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Σίφνο κι εκείνη μετά την πρώτη έκπληξη αποδέχθηκε το πανάκριβο μονόπετρο.

Οι προετοιμασίες του γάμου έχουν ήδη ξεκινήσει και το μυστήριο θα τελεστεί πολύ σύντομα σε εκκλησία των βορείων προαστίων. Μάλιστα, η Σήλια Κριθαριώτη έχει ήδη ετοιμάσει κάποια προσχέδια νυφικών, καθώς θέλει η γυναίκα του μικρού της αδερφού στην κυριολεξία να λάμπει.

Νίκος Κριθαριώτης και Βίκυ Καγιά είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια. Αν και γνωρίζονταν από πολύ παλιά, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια καθυστέρησε να ενδώσει στο επίμονο φλερτ του γοητευτικού νεαρού. Το πρώτο διάστημα η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα, εξαιτίας των συχνών ταξιδιών της Βίκυς στο εξωτερικό για δουλειές, ωστόσο από τη στιγμή που το πρώην μοντέλο αποφάσισε να μείνει στη χώρα μας και να ασχοληθεί με την τηλεόραση τα πράγματα ηρέμησαν. Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούν πολύ επιλεκτικές νυχτερινές εξόδους, προτιμώντας το φαγητό σε κάποιο εστιατόριο ή τη συντροφιά με φίλους στο σπίτι.