Γιατί χάθηκε γνωστή κοσμική

01.12.2008
Δύσκολες ώρες περνάει γνωστή κοσμική βλέποντας το γάμο της να καταρρέει. Η γνωστή κυρία τον τελευταίο καιρό ζει μόνιμα με κατάθλιψη, ενώ έχει χαθεί από όλα τα κοσμικά στέκια.

Δύσκολες ώρες περνάει γνωστή κοσμική βλέποντας το γάμο της να καταρρέει. Η γνωστή κυρία τον τελευταίο καιρό ζει μόνιμα με κατάθλιψη, ενώ έχει χαθεί από όλα τα κοσμικά στέκια. Είχε τον τέλειο γάμο και την τέλεια ζωή... Έχει έναν υπέροχο σύζυγο, από τους πιο εμφανίσιμους στην αθηναϊκή societe, ζούσε με πολυτέλεια, διαθέτει τεράστια περιουσία με ακίνητα και ένα πολύ elegant lifestyle. Η ίδια όμως ξέρει να κρύβει καλά τη δυστυχία που βιώνει πίσω από τα φώτα και τη λάμψη. Οι διαρκείς εξωσυζυγικές περιπέτειες του συζύγου της την οδήγησαν σιγά, αλλά σταθερά, στην κατάθλιψη. Νιώθει έντονα ότι στέκεται στο περιθώριο της ζωής του, όταν τα νέα για κάθε καινούργια εξωσυζυγική του περιπέτεια φτάνουν στ αφτιά της. Αρχικά περιόρισε τις δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ συχνά εδώ και λίγο καιρό επισκέπτεται ψυχολόγο αναζητώντας επαγγελματική στήριξη.

Πλέον αποφεύγει με κάθε τρόπο τις δημόσιες εμφανίσεις, ακόμη και τις κοινές με το σύζυγό της, και όλη η κοσμική Αθήνα σχολιάζει την απουσία της, αφού μέχρι πρότινος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην enfant gate της πόλης. Η εμφάνισή της, όπως λένε άνθρωποι που τυχαία τη συνάντησαν, δείχνει έντονα τα σημάδια της κατάθλιψης, αφού έχει χάσει τη λάμψη της αλλά και τη διάθεσή της για κομψές εμφανίσεις, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι καταναλώνει πάρα πολλά ψυχοφάρμακα, προκειμένου να ξαναβρεί τον παλιό της εαυτό. Οι προσπάθειές της να ξεφύγει από τα δίχτυα της κατάθλιψης έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, αφού το περιβάλλον της την πίεσε να βρει έναν τρόπο για να βοηθήσει τον εαυτό της και να ξαναβρεί την παλιά της αίγλη. Η ίδια ωστόσο χώνεται όλο και πιο βαθιά στο πρόβλημα, ενώ ο σύζυγός της φαίνεται να της έχει γυρίσει την πλάτη και να συνεχίζει τη ζωή του αδιαφορώντας πλήρως για το πρόβλημά της.

Η μόνη της παρηγοριά είναι τα παιδιά τους, στα οποία βρίσκει χαρά και αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Δεν πέρασαν δύο εβδομάδες από τότε που η Στέλλα Μπεζαντάκου ζήτησε από τον ΑΝΤ1 600.000 ευρώ για να πει τη δική της αλήθεια στο πολυσυζητημένο ριάλιτι που παρουσιάζει η Ευγενία Μανωλίδου και βρέθηκε το κορίτσι με ένα πανάκριβο τζιπ, που, ούτε λίγο ούτε πολύ, κοστίζει 115.000 ευρώ. Λέτε να τόλμησε η κοπέλα να ανοίξει το στόμα της και να εξέθεσε πρόσωπα και καταστάσεις έναντι αδράς αμοιβής; Ή μήπως κάποιος γενναιόδωρος φίλος της σκέφτηκε να την απαλλάξει από τους μπελάδες που θα της προκαλούσαν οι εξομολογήσεις και την αντάμειψε για τη διακριτικότητά της με αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο;

Πόσο ζαλισμένος μπορεί να είναι ένας πατέρας από τη χαρά του; Πολύ! Τόσο πολύ, που ξέχασε να δώσει το καθιερωμένο πουρμπουάρ στη μαία που ξεγέννησε τη γυναίκα του και στο λοιπό νοσηλευτικό προσωπικό που παραβρέθηκε στην αίθουσα τοκετού! Δεν μπορώ να ακούω να κατηγορείτε τον Σάκη Ρουβά για τσιγκουνιά, όταν ο ίδιος βγήκε και κέρασε τα τηλεοπτικά συνεργεία που περίμεναν απέξω. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσει κάποια στιγμή από το μαιευτήριο και θα πράξει τα δέοντα!

Του πετάχτηκαν τα μάτια έξω από... θαυμασμό γνωστού κοσμικού Αθηναίου όταν είδε νεαρό μοντέλο να μπαίνει σε κάλεσμα με προσκεκλημένους επίλεκτα μέλη της πόλης. «Τι είσαι εσύ, παιδάκι μου!» αναφώνησε και έσπευσε να ζητήσει να τον συστήσουν. Αλήθεια, πού ήταν η σύζυγός του εκείνο το βράδυ; Αληθεύει ότι έχει σχέση με γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος της κάνει ακριβά δώρα προκειμένου να ξεχάσει το bisexual στεφάνι της;

Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί! Το έμαθα και δεν το πίστευα πως στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης κρατικά βραβεία πήραν ηθοποιοί με έρεισμα στο πλατύ κοινό και παρουσία στην TV, ενώ έμειναν χωρίς διάκριση συνάδελφοί τους που ανήκουν στο λεγόμενο «ποιοτικό ρεπερτόριο» και το θέατρο. Διαβάστε και σημειώστε: Δήμητρα Ματσούκα («Κάτι τρέχει με τους δίπλα»), Κώστας Σόμμερ («Η αγάπη ήρθε από μακριά»), Άριελ Κωνσταντινίδη («Μαρία η άσχημη»), Μαρίνα Καλογήρου («Τελευταία παράσταση»), Χρήστος Λούλης («Κλείσε τα μάτια»), Μπέτυ Μαγγίρα («ΤV Stars, παρουσιάστε»). Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που κέρδισαν τις εντυπώσεις και σάρωσαν τα βραβεία. Και όσο κι αν σας φαίνεται σαν ανέκδοτο, πάρτε το απόφαση, ήρθε η στιγμή που η Ματσούκα κατατρόπωσε τη Λυδία Κονιόρδου!

Δεν μπορώ να ακούω βλακείες! Είναι δυνατόν να πήγε να κάθισε σε άλλη σειρά, μακριά από την πεθερά του, ο Σωτήρης Πολύζος; Επειδή, λέει, δεν μιλιούνται! Μα τι λέτε τώρα και με συγχύζετε! Ο σύζυγος της κυρίας Ντενίση είναι υπόδειγμα γαμπρού και, ως γνωστόν, έχει τις καλύτερες σχέσεις με τα πεθερικά του. Προφανώς θα είχαν γεμίσει όλες οι θέσεις στο θέατρο την ημέρα της πρεμιέρας του έργου «Το σ' αγαπώ είναι ντεμοντέ» και αναγκάστηκε ο άνθρωπος να κάτσει με άλλους. Τι, να έκανε φασαρία δηλαδή και να ξεσήκωνε τον κόσμο; Απαράδεκτο για έναν τζέντλεμαν με τρόπους και αγωγή όπως και του λόγου του!