Παπαδοπούλου: «Είχα ξεγραμμένο ότι θα κάνω παιδί - Ήξερα ότι οι χημειοθεραπείες σκοτώνουν τα ωάρια»

18.10.2024
Παπαδοπούλου: «Είχα ξεγραμμένο ότι θα κάνω παιδί - Ήξερα ότι οι χημειοθεραπείες σκοτώνουν τα ωάρια»
Διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor διανύει το τελευταίο διάστημα της εγκυμοσύνης της και περιμένει πια από μέρα σε μέρα να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Ένα όνειρο για την ίδια που δεν πίστευε ποτέ ότι θα γίνει πραγματικότητα έχοντας δώσει τη δική της μάχη με τον καρκίνο πριν από χρόνια. Κι όμως όλα μπορεί να συμβούν.

Η τρισευτυχισμένη μέλλουσα μαμά μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Σοφία Μανουσακίδου στην πιο γλυκιά της στιγμή

«Είμαι μια χαρά και ανυπομονώ. Είμαι ήρεμη, το στρες το πέρασα το καλοκαίρι με τις σκέψεις και όλα αυτά, τώρα είμαι ήρεμη»

-Τι σε αγχώνει πιο πολύ η διαδικασία με το μωρό ή το πώς θα γεννήσεις;

«Αυτό δεν το σκέφτομαι καθόλου. Είμαι και με τα νοσοκομεία τόσα χρόνια που δεν σκέφτομαι καθόλου πώς θα γεννήσω, απλά να βγει υγιές το μωρό αυτό με νοιάζει. Δεν αγχώνομαι αλλά το σκέφτομαι. Θα τα καταφέρω σωστά; Η ζωή μετά. Θα μπορώ να ανταπεξέλθω; Όλα αυτά»

EVRYDIKI_PAPADOPOULOU_EGKYMOSSYNI_ae786.jpg

-Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι πολύ συναισθηματική…

«Πάρα πολύ. Έκλαιγα. Δεν είχα νεύρα, αλλά έκλαιγα και μεγάλες αυξομειώσεις. Εκεί που μπορεί να είχα μια μέρα πολύ μεγάλη χαρά την άλλη να έχω βαθιές σκέψεις. Αυτό το πέρασα στο δεύτερο τρίμηνο αλλά ευτυχώς Παναγία μου πέρασε. Ήταν πολύ δύσκολο»

-Έχεις πει πως μόλις έμαθες για την εγκυμοσύνη τσίριζες…

«Ε, ναι. Γιατί δεν το περίμενα. Ήταν κάτι που το είχα ξεγραμμένο από το μυαλό μου. Οι χημειοθεραπείες σκοτώνουν καλά και κακά κύτταρα. Όταν λοιπόν δεν έχεις κρατήσει ωάρια και ξεκινήσεις χημειοθεραπείες και τα ωάριά σου καταστρέφονται»

-Πώς αποφάσισες να το δημοσιοποιήσεις;

«’Ηταν καλοκαίρι κα πήγαινα έξω με τον σύντροφό μου και τους φίλους μας και όλοι με κοιτάγανε. Το δημοσιοποίησα γιατί μου έστελνε κόσμος στο instagram και ήταν πάρα πολύ χαρμόσυνη είδηση για εμάς και ήθελα να μοιραστώ αυτή τη χαρά».

-Αποστασιοποιήθηκες όμως από την τηλεόραση..

«Ναι, αλλά όχι για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, αλλά αν θα έβγαινα να το πω θα ήθελα να περάσω κι ένα μήνυμα στις γυναίκες που ίσως προσπαθούν και δεν μπορούν ή έχουν μια ηλικία σαν τη δική μου, 39 χρονών, δεν είμαι δηλαδή θέλω να πω και 20 χρονών ή έχουν περάσει μια αντίστοιχη περιπέτεια με μένα και δεν μπορούν και ταλαιπωρούνται , να μην τα παρατάνε αλλά να μη γίνει και αυτοσκοπός στη ζωή τους γιατί μετά καταντάει εμμονικό και θα μπορούν να βρουν και άλλες πηγές να αντλήσουν αγάπη και να νιώσουν αυτό το συναίσθημα»

-Γάμο να περιμένουμε σύντομα;

«Ε, μην τα λέμε τώρα κι όλα, θα δείξει»

-Μπορεί να έχει γίνει κιόλας;

«Δεν ξέρω. Δεν φοράω κάτι πάντως… πονηρή»

Τελευταία τροποποίηση στις 18.10.2024 - 09:27