Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Το ατύχημα, ο Joy καi το βραδινό του μήνυμα

17.10.2024
Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Το ατύχημα, ο Joy καi το βραδινό του μήνυμα
Μια απροσεξία ήταν αρκετή για να πάθει ζημιά

Δεν ήταν και το καλύτερο ξεκίνημα της μέρας του χθες του Παναγιώτη Ραφαηλίδη που βρέθηκε ξαφνικά με τον προφυλακτήρα του να κρέμεται στο έδαφος. Και έφταιγε αποκελιστικά ο ίδιος. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής πήγε να επισκεφθεί τη συνάδελφο και φίλη του Ζωή Παπαδοπούλου και μπαίνοντας στο πάρκινγκ ήταν λίγο απρόσεκτος.

Ίσως βιάστηκε, ίσως δεν υπολόγισε καλά, δεν έχει και σημασία, βρήκε και όλη η μάσκα του αυτοκινήτου του με τον μπροστινό προφυλακτήρα ξεκούμπωσε και έφυγε κάτω. Ο ίδιος μετά την πρώτη τσαντίλα, που πολύ φυσιολογικά είχε γιατί μια στραβή σίγουρα σου χαλάει τη μέρα, αποφάσισε καθώς φύσει και θέσει είναι ένας θετικός τύπος ανθρώπου να το πάρει στην πλάκα. Αφού αυτά φτιάχονται έστω κι αν είναι ένα παίδεμα.

panagiotis_ruff_88b00.jpg

Στερέωσε όσο καλύτερα μπορούσε το σύστημα, ειδοποίησε το δικό του συνεργείο στην περιοχή του και πολύ προσεχτικά πήρε τον δ΄ρομο της επιστροφής για την επισκευή. Στο ενδιάμεσο έβαλε και δύο φωτογραφίες από το μικροατύχημα δείχνοντας στη μία από αυτές και το σκυλάκι του τον Joy με μια τρομαγμένη φάτσα εντός του αυτοκινήτου. Και ήτνα αυτή η φάτσα που ανησύχησε πολύ κόσμο που τον ακολουθεί που όλη μέρα του έστελνε μηνύματα αν είναι καλά, αν τρόμαξε το σκυλί και πώς είνια τα πράγματα.

3479661789074365246_3aa34.jpg

Αργά το βράδυ επιστρέφοντας από το γυμναστήριο έκανε ένα στόρι για να εξηγήσει πως αυτή είναι η φάτσα του Joy σε όποιο συναίσθημα. Χαράς, τρόμου, λύπης....

Τελευταία τροποποίηση στις 17.10.2024 - 08:13