Στέλιος Χανταμπάκης: Δε θα πιστεύετε πόσο πλήρωσε τον κλειδαρά στη Μαδρίτη

11.09.2024
Στέλιος Χανταμπάκης: Δε θα πιστεύετε πόσο πλήρωσε τον κλειδαρά στη Μαδρίτη
Κάθε νέα μέρα και μια περιπέτεια στη νέα τους ζωή

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη καθημερινά επικοινωνούν τη νέα πραγματικότητα της ζωής τους από τη στιγμή που πήραν την απόφαση να μεταναστεύσουν από την Ελλάδα στη Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη έτσι ώστε να ενταχθεί ο γιος τους Μανώλης στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ρεάλ.

Τις πρώτες μέρες είχαν τη γνωριμία με το περιβάλλον του νέου τους σπιτιού, την καθαριότητα αλλά και τα απαραίτητα ψώνια για τα πράγματα που υπολόγιζαν να βρουν αφού το νοίκιασαν επιπλωμένο και συνειδητοποίησαν φτάνονατς οτι δεν υπάρχουν. Και όλα αυτά παράλληλα με την πρώτη μέρα των παιδιών στο νέο σχολείο και το δικό τους άγχος για την προσαρμογή τους στο νέο περιβάλλον με τις δυσκολίες της διαφορετικ΄ςη γλώσσας (και τα δύο παιδιά έχουν ξεκινήσει αρκετό καιρό Ισπανικά και προετοιμασία αλλά ακόμα δεν έχουν τόση άνεση).

Χθες μια περιπέτεια σοκ για εκείνον αφού η Όλγα πήρε τα παιδιά και βγήκαν για φαγητό κι εκείνος έμεινε εκτός σπιτιού χωρίς κλειδιά! Με μια κάποια απόγνωση το διηγήθηκε ο ίδιος με ένα story.

Ok θα μας πείτε, σιγά το πράγμα, ας φώναζε έναν κλειδαρά. Και αυτό ακριβώς έκανε. Κι εκεί ήρθε η πραγματική απόγνωση και το μεγάλο σοκ αφού όταν έμαθε πόσα θα χρειαζόταν να πληρώσει για να του ανοίξει την πόρτα να μπει στο σπίτι μια σκοτοδίνη σίγουρα τον χτύπησε. Και δεν τον αδικούμε καθόλου. Στην Ελλάδα για ανάλογη δουλειά πληρώνουμε 50-70 Ευρώ, ή τουλάχισοτν τόσο έχουμε πληρώσει εμείς σε ίδια περίπτωση. Στη Μαδρίτη πάλι, θερίζουν οι κλειδαράδες. 480 Ευρώ συν ΦΠΑ! Σοκ, σοκ και πάλι σοκ....

Τελευταία τροποποίηση στις 11.09.2024 - 01:31