Η οικογένεια Χανταμπάκη παίζει The Voice Of Greece στο σαλόνι της στη Μαδρίτη

Η οικογένεια Χανταμπάκη παίζει The Voice Of Greece στο σαλόνι της στη Μαδρίτη
Εντάξει τα ρέστα μας...

Πόσο γελάσαμε με τα βίντεο που ανέβασε ο Στέλιος Χανταμπάκης από τη Μαδρίτη την Κυριακή το βράδυ! Σύσσωμη η οικογένεια στήθηκε στο σαλόνι του σπιτιού για να παρακολουθήσει το The Voice OF Greece. Δεν ξέρουμε αν το έβλεπαν μέσω πλατφόρμας ή μέσω διαδικτύου, αλλά δεν το χάνουν με τίποτα.

Είναι από τα αγαπημένα προγράμματα και της Όλγας και των παιδιών και έτσι κάθισαν να το απολαύσουν. Μέχρι που ο μπαμπάς Στέλιος έριξε την ιδέα να συμμετάσχουν και οι ίδιοι στο παιχνίδι με έναν δικό τους φυσικά τρόπο. Ο Στέλιος Χανταμπάκης ανέλαβε τον ρόλο του coach σε όλες τις οντισιόν. Με πρώτη διαγωνιζόμενη την Μαλένα. (Στην οποία και γύρισε την "καρέκλα")

Στη συνέχεια σειρά πήρε ο Μανώλης που προτίμησε ένα πιο λαϊκό άκουσμα. "Θέλω να γυρίζω στα παλιά" του Γιώργου Μαζωνάκη.... Εδώ ο coach δεν συγκινήθηκε και δεν γύρισε.

Και τέλος τις οντισιόν έκλεισε επικά η Όλγα Πηλιάκη με το "Να μείνεις πάντα εδώ" το γνωστό ντουέτο Θέμη Αδαμαντίδη και της Χρύσπας με τον αυστηρό κριτή Στέλιο να μη γυρίζει την...καρέκλα... Ο διάλγοος που ακολουθεί μεταξύ τους επικός!

Τελευταία τροποποίηση στις 23.10.2024 - 07:57