Άντζελα Δημητρίου-Όλγα Κιουρτσάκη: Σε δύο εβδομάδες η βάπτιση της μικρής. (Αποκλειστικό)

Άντζελα Δημητρίου-Όλγα Κιουρτσάκη: Σε δύο εβδομάδες η βάπτιση της μικρής. (Αποκλειστικό)
Από την άνοιξη ακουγόταν οτι ετοιμάζεται η βάπτιση αλλά η πραγματικότητα δεν ήταν αυτή

Η κρίση στη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της Φώτη Λώση που κράτησε από τις αρχές του χρόνου μέχρι περίπου τις αρχές του καλοκαιριού άλλαξε τα αρχικά σχέδια του ζευγαριού.

Ότι κι αν συνέβαινε μεταξύ τους η Όλγα και ο Φώτης δεν ήθελαν με τίποτα να προχωρήσουν στη βάπτιση της μικρής που όπως έχει γίνει γνωστό θα πάρει το όνομα Μιχαέλα-Αγγελική χωρίς την παρουσία της γιαγιάς της. Δεν το συζητούσαν καν. Έτσι όλα πήγαν πίσω. Και τώρα που πλέον όλα είναι όπως παλιά και όπως πρέπει να είναι σε μια οικογένεια που υπάρχει πολύ αγάπη, ήρθε η ώρα να δώσουν στο αστέρι τους και επίσημα το όνομά του.

VAFTISSI_EGGONIS_DIMITRIOU_NEW_1_0c9a0.jpg

Όπως έχουμε μάθει αυτό το διάστημα γίνονται όλες οι προετοιμασίες για το μυστήριο και το πάρτι που θα ακολουθήσει μετά τη βάπτιση στα Νότια προάστια. Τόσο η βάπτιση, όσο και το γλέντι θα γίνει καθημερινή καθώς το ζευγάρι και η διάσημη γιαγιά του θέλουν να μπορούν να παρευρεθούν οι δεκάδες τραγουδιστές φίλοι της Άντζελας Δημητρίου που έχουν ήδη προσκληθεί και αναμένεται να κάνουν τη μέρα αξέχαστη.

Μαμά και κόρη διάλεξαν μαζί τα βαφτιστικά αλλά και όλη τη διακόσμηση του χώρου και τα απαραίτητα για τη βάφτιση και οι πληροφορίες μας λένε οτι έχουν κάνει συγκλονιστικές επιλογές που περιμένουμε να τις δούμε την ημέρα της βάπτισης που πλησιάζει. Οι δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες λένε πως η 23η Σεπτεμβρίου είναι η μεγάλη μέρα και το πάρτι που θα ακολουθήσει το μυστήριο θα γίνει σε μεγάλο μαγαζί στη Βάρκιζα. Θα επανέλθουμε..

Τελευταία τροποποίηση στις 11.09.2024 - 01:18