Η Όλγα Πηλιάκη «γλείφει» όλο το σπίτι στη Μαδρίτη κι ο Στέλιος Χανταμπάκης τρολάρει

10.09.2024
Η Όλγα Πηλιάκη «γλείφει» όλο το σπίτι στη Μαδρίτη κι ο Στέλιος Χανταμπάκης τρολάρει
Δύσκολη η περίοδος προσαρμογής για όλους

Δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Έφυγαν από την Ελλάδα, από το σπίτι τους που το είχαν ανακαινίσει και το είχαν κάνει κούκλα και βρέθηκαν σε ένα ξένο μέρος, ένα μικρότερο σπίτι που υποτίθεται νοίκιασαν επιπλωμένο αλλά φτάνοντας ανακάλυψαν οτι έχει χιλιάδες ελλείψεις και δεν είναι και καθαρό.

Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης έπεσαν με τα μούτρα στην πρώτη κιόλας μέρα της παραμονής τους στη Μαδρίτη για να κάνουν το διαμέρισμά τους σπίτι. Βασικά η Όλγα έπεσε με τα μούτρα στη φασίνα ενώ ο Στέλιος πήγε να ψωνίσει πράγματα που ανακάλυψαν οτι λείπουν. Από κρεβάτια και ραφιέρες ως πιάτα, ποτήρια και κατσαρολικά. Σε άλλα νέα, η νοικοκυρά Όλγα δεν ήθελε να βγάλει τίποτα από τα πράγματα που κουβάλησαν μαζί τους απο την Αθήνα πριν γλείψει πρώτα στην κυριολεξία τα πάντα μέσα στο σπίτι.

Και ενώ η ίδια ξεσκόνιζε και έπλενε και σφουγγάριζε πτώμα κι εκνευρισμένη, είχε και τον άντρα της να την ακολουθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο και να την τρολάρει. Στέλιο παίζεις με την τύχη σου. Στο λέμε και ευθύνη δεν φέρουμε...

Και όσο εκείνοι καταπιανόντουσαν με το σπίτι τα νεότερα μέλη της οικογένειας πήγαν για πρώτη μέρα στο νέο τους σχολείο που τα μαθήματα γίνονται σε δύο γλώσσες, αγγλικά και ισπανικά με τους δύο γονείς τους αγχωμένους να τους παραλαμβάνουν στο σχόλασμα θέλοντας να μάθουν πώς τους φάνηκε αυτή η πρώτη μέρα στο νέο περιβάλλον, έχοντας γύρω τους ανθρώπους που δεν μιλάνε τη δική τους γλώσσα.

«Η πρώτη μέρα στο σχολείο μας!! Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που μας άγχωνε ήταν αν θα ένιωθαν άβολα-περίεργα στο σχολείο! Η αλήθεια είναι ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα αλλά αυτό που ένιωσαν τα παιδιά ήταν κάτι όμορφο.. το σχολείο είναι δημόσιο και εκτελεί μαθήματα σε 2 γλώσσες Αγγλικά και Ισπανικά! Το πρόγραμμα είναι 9:00 με 14:00 !Σας αφήνω εδώ την εμπειρία τους» έγραψε ο Στέλιςο Χανταμπάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 10.09.2024 - 00:26