Ετεοκλής Παύλου: Δεύτερο βράδυ στο νοσοκομείο κι έχει και την Ελένη να γκρινιάζει για τη ρίζα

10.09.2024
Ετεοκλής Παύλου: Δεύτερο βράδυ στο νοσοκομείο κι έχει και την Ελένη να γκρινιάζει για τη ρίζα
Προσπαθεί να του φτιάξει το κέφι με κάθε τρόπο

Από το party γενεθλίων της κόρης τους βρέθηκανσ το νοσοκομείο ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου αφού εκείνος ανέβασε πολύ υψηλό πυρετό και ανησύχησαν. Και οι γιατροί έκριναν πως θα πρέπει να μείνει μέσα με ορό μέχρι να συνέλθει ο οργανισμός του για να μην έχουν παρατράγουδα.

Έτσι με βαριά καρδιά η Ελένη Χατζίδου επέστρεψε στο σπίτι τους και χθες ξαναβρέθηκε στο νοσοκομείο ταλαιπωρημένη και άυπνη κι αυτή γιατί όσο κι αν ξέρεις οτι ο άνθρωπός σου είναι καλύτερα, όταν τον σκέφτεσαι σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου δεν μπορείς να είσαι ήρεμος.

Και πήγε αποφασισμένη να του φτιάξει το κέφι. Έβαλε ένα εντυπωσιακό φίλτρο για να κάνουν βίντεο, τον πείραζε ασταμάτητα και γκρίνιαζε για τη ρίζα της -που έχει πάλι βγει λευκή μέσα σε 20 μέρες και τις ρυτίδες, όταν έχανε το φίλτρο.... "Εγώ είμαι στο νοσοκομείο εσύ κάνεις drama" της είπε κάποια στιγμή ο άντρας της". Απολαυστικοί και οι δύο!

Όπως χθες, που έστησαν fun tiktok video την ώρα που τον άφηνε στο δωμάτιο. Ότι και καλά ξανάνοιγε την πόρτα κι αυτός πανηγύριζε που επιτέλους είχε μείνει μόνος.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.09.2024 - 01:29