Στέλιος Χανταμπάκης- Όλγα Πηλιάκη: ‘Έφτασαν στη Μαδρίτη και στέλνουν μήνυμα

08.09.2024
Στέλιος Χανταμπάκης- Όλγα Πηλιάκη: ‘Έφτασαν στη Μαδρίτη και στέλνουν μήνυμα
Μία εβδομάδα από την αναχώρησή τους από Αθήνα, έφτασαν Μαδρίτη

Μια πολύ σημαντική οικογενειακή απόφαση πήραν αυτό το καλοκαίρι ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη που εγκατέλειψαν την Ελλάδα και έφυγαν για να εγκατασταθούν μόνιμα στη Μαδρίτη προκειμένου ο ταλαντούχος στο ποδόσφαιρο γιος τους, Μανώλης να ενταχθεί στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ρεάλ Μαδρίτης.

XANTAMPAKIS_PHLIAKI_EFTASSAN_MADRITH_4_7d16c.jpg

Συνδετικός κρίκος για εκείνους ο μοναδικός Έλληνας στο προπονητικό team της βασίλισσας Ρεάλ, Παναγιώτης Τσίκνας. Ήταν αυτός που τους άνοιξε την πόρτα πέρυσι το καλοκαίρι και ο Μανώλης Χανταμπάκης πέρασε τα πρώτα δοκιμαστικά και αυτός που τους υποδέχτηκε έξω από το καινούργιο τους σπίτι στην ισπανική πρωτεύουσα όταν έφτασαν.

Αφού τακτοποιήθηκαν, είδαν το σπίτι, βγήκαν βόλτα και πήγαν για φαγητό σε ελληνική ταβέρνα ανέβασαν κι ένα ποστ με όλα αυτά αλλά και τις σκέψεις τους στις πρώτες τους μέρες στο νέο τόπο κατοικίας τους.


«..και κάπως έτσι φτάσαμε επιτέλους στη Μαδρίτη!
Αυτό που πιστεύουμε είναι πως δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή όταν η πρόθεση είναι μόνο το καλό των παιδιών..
Αυτή λοιπόν είναι η δίκη μας επιλογή και τη μοιραζόμαστε μόνο με εσάς που μας ακολουθείτε τόσα χρόνια και χαίρεστε να μαθαίνετε νέα μας!
Έχουμε να σας δείξουμε τόσα πολλά από το ταξίδι που είμαστε σίγουροι πως θα γελάσετε με τη καρδιά σας.. στις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουμε να τα ανεβάσουμε!! Σας στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και φιλιά από όλους μας», έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης στη δημοσίευσή του. Καλή αρχή να έχουν.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.09.2024 - 02:58