Καταγγελία της Κατερίνας Σαλάκα για τη Μαρίνα Σάττι: «Στη ζωή μου ολόκληρη δεν μου έχουν φερθεί τόσο άσχημα»

09.09.2024
Καταγγελία της Κατερίνας Σαλάκα για τη Μαρίνα Σάττι: «Στη ζωή μου ολόκληρη δεν μου έχουν φερθεί τόσο άσχημα»
Τις χειρότερες στιγμές της ζωής της, όπως είπε η ίδια, έζησε στον Λυκαβηττό

Χαμός στα Social Media αργά χθες το βράδυ από συνεχόμενα βίντεο της θετικής Life Coach Κατερίνας Σαλάκα εναντίον της Μαρίνας Σάττι και των συνεργατών της έξω από το θέατρο Λυκαβηττού όπου γινόταν η συναυλία της τραγουδίστριας στην Αθήνα.

Με μια σειρά βίντεο η Κατερίνα Σαλάκα εμφανέστατα φορτισμένη κατήγγειλε ότι έγινε δέκτης πολύ άσχημης συμπεριφοράς από τους συνεργάτες της μαρίνας Σάττι ενώ η ίδια είχε συνεννοηθεί να βγει στη σκηνή μαζί της, όπως είχε γίνει και πριν από περίπου έναν μήνα στην εμφάνιση της στη Σϊβηρη Χαλκιδικής.

Τότε μάλιστα στο προφίλ της η Life Coach είχε ανεβάσει το βίντεο γράφοντας τα καλύτερα λόγια για εκείνη.
«Μαρίνα Σαττι σ΄αγαπωωωωω!!!!
Ευγνώμων για το φως σου που μοιράζεις απλόχερα!!!
Η ψυχή μου είναι γεμάτη χαρά και υπέροχα συναισθήματα!!!
Μοιραστήκαμε μαζί μαγικές υπέροχες στιγμές στην Χαλκιδική και ενώσαμε τις φωνές μας για να πούμε «Αξίζεις να είσαι νούμερο 1 επιλογή και αξίζεις όλοι να σου φέρονται με τον καλύτερο τρόπο» για να ανοίξουμε τον δρόμο για ένα καινούργιο κόσμο με ανθρώπους πιο χαρούμενους πιο δυνατούς που πιστεύουν πιο πολύ στον εαυτό τους!!!
Μαρίνα μου υπέροχη σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!»
Με την ίδια την τραγουδίστρια να της απαντάει από κάτω:
«Σας ευχαριστώ πολύ!! Σας ευχαριστούμε! Είστε μια γλύκα!!! Φιλάκια από όλη την ομάδα!»


Δεν ξέρουμε τι μεσολάβησε και τι άλλαξε όμως χθες το βράδυ δεν της επιτράπηκε η είσοδος κι αν κρίνουμε από αυτά που η ίδια είπε όχι με όμορφο τρόπο:

«Παιδιά εξακολουθώ να είμαι σε σοκ πραγματικά. Με διώξανε. Δεν ξέρω, δεν αισθάνομαι καλά. Πραγματικά είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Δεν μου επιτρέψανε ενώ ζήτησα να πάω και τουαλέτα, δεν μου επιτρέψανε καν να πάω τουαλέτα. Είμαι στο Λυκαβηττό στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι που είχα συνεννόηση ότι θα ανέβω πάνω.. Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται. Πραγματικά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναπάθει ποτέ στη ζωή μου» ξεκίνησε να λέει στα βίντεο και συνέχισε:
«Και το μόνο που θέλω να σας πω είναι ότι αξίζετε όλο και όλες να σας φέρονται με τον καλύτερο τρόπο όπως αξίζω κι εγώ να μου φέρονται όλες και όλοι με τον καλύτερο τρόπο. Ατύχησα δυστυχώς σήμερα. Ατύχησα με τη Μαρίνα Σάττι. Ατύχησα με τους συνεργάτες της. Αλλά δεν θέλω ποτέ να σταματάτε ακόμα κι αν σας φέρονται άσχημα, να συνεχίζετε γιατί πραγματικά όλοι αξίσουμε να μας φέρονται με τον καλύτερο τρόπο»

@katerinasalaka

♬ πρωτότυπος ήχος - katerinasalaka

@katerinasalaka

♬ πρωτότυπος ήχος - katerinasalaka

Ενώ στο τέλος πολύ και εμφανέστατα φορτισμένη είπε:
«Στη ζωή μου ολόκληρη δεν μου έχει τύχει να μου φερθούνε τόσο άσχημα, στη ζωή μου ολόκληρη παιδιά, ολόκληρη. Τέτοιο πράγμα στη ζωή μου δεν μου έχει τύχει ποτέ κι εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να μην ξανατύχει τέτοιο πράγμα και τέτοια άσχημη συμπεριφορά από συνεργάτη, πραγματικά»

@katerinasalaka

♬ πρωτότυπος ήχος - katerinasalaka

Τελευταία τροποποίηση στις 09.09.2024 - 01:18