Ο απίθανος λόγος που ο Μακαλιάς και η Ψυχράμη έχουν επέτειο, γενέθλια και ονομαστική γιορτή την ίδια μέρα

03.09.2024
Ο απίθανος λόγος που ο Μακαλιάς και η Ψυχράμη έχουν επέτειο, γενέθλια και ονομαστική γιορτή την ίδια μέρα
Εννέα χρόνια γάμου έκλεισαν χθες

Και συν δύο σχέσης πριν από τον γάμο τους συνολικά πλέον είναι μαζί 11 χρόνια.

Ο γάμος τους έγινε 2 Σεπτεμβρίου του 2015 στην εκκλησία Παναγία Καταφυγιώτισσα στο Θυμάρι της Παλαιάς Φώκαιας με κουμπάρους τη Νάντια Κοντογεώργη τον Λάμπρο Φισφή και τον Κωνσταντίνο Καΐκη.

Την ίδια ημέρα ο Δημήτρης Μακαλιάς έχει τα γενέθλιά του και η Αντιγόνη Ψυχράμη γιορτάζει. 3 σε 1 δηλαδή και ο ηθοποιός έχει εξηγήσει τον λόγο για αυτή τους την απόφαση:

«Η Αντιγόνη δεν θυμάται καθόλου ημερομηνίες και επετείους, είμαι εγώ εκείνος που θυμάμαι τέτοιες ημερομηνίες. Φαντάσου της έχω πάει δώρο στο σπίτι για την επέτειό μας, το άφησα σπίτι γιατί έπρεπε να φύγω και όταν γύρισα σπίτι δεν το είχε αγγίξει καν γιατί νόμιζε ότι είναι πράγματα που μου είχαν δώσει» είχε πει ο Δημήτρης Μακαλιάς και συνέχιζε:

«Κάναμε τον γάμο την ημέρα των γενεθλίων μου με την ελπίδα ότι θα θυμάται τον γάμο, αλλά θυμάται μόνο τα γενέθλια, τον γάμο τον ξεχνάει»

Ο ίδιος πάντως δεν το ξεχνάει ποτέ και χθες έκανε ένα τρυφερό ποστ για την επέτειό τους.


«Όχι όχι όχι…. Όχι όλα μαζί!!!!! Με ένα δώρο θα την βγάλετε???? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΕΣ και κουμπάροι πχια !!! Να στε πάντα ευτυχισμένοι ,γελαστοί , υγιείς και περιτριγυρισμένοι από αγάπη !!!!!» τους σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.
Ενώ και η Μαρία Αντωνά τους έγραψε: «Αυτό είναι αγάπη … ο ορισμός ❤❤ μπράβο σας αγάπη μου σας λατρεύω»

Τελευταία τροποποίηση στις 03.09.2024 - 02:29