Ελένη Χατζίδου- Ετεοκλής Παύλου: Η έκπληξη που έκαναν στην κόρη τους για τα γενέθλιά της και το πριβέ πάρτι

03.09.2024
Ελένη Χατζίδου- Ετεοκλής Παύλου: Η έκπληξη που έκαναν στην κόρη τους για τα γενέθλιά της και το πριβέ πάρτι
Τα γενέθλιά της είχε χθες η Μελίτα τους

Πρώτη μέρα στο γραφείο χθες για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου αφού από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία της εκπομπής τους Breakfast@Star. Παράλληλα όμως χθες ήταν και τα γενέθλια της κορούλας τους της Μελίτας που έκλεισε τα 5.

Και ναι μεν το κανονικό Party με την σούπερ τούρτα, τους καλεσμένους και τα δώρα το έκαναν από τις 17 Αυγούστου στη Χαλκιδική γιορτάζοντας την μικρούλα τους μαζί με τον παππού και τη γιαγιά της και την οικογένειά τους, αλλά δε θα άφηναν τη χθεσινή ημέρα να περάσει έτσι απλά. Αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν μια μεγάλη έκπληξη στο κοριτσάκι τους φάρνονατς στο σπίτι ένα νέο μέλος. Ένα γλυκό ινδικό χοιρίδιο.

Η Ελένη και ο Ετεοκλής πήραν το ζωάκι επιστρέφοντας από το στούντιο προς το σπίτι τους και χωρίς να έχουν πει τίποτα στη Μελίτα για να της κάνουν έκπληξη. Το κοριτσάκι πραγματικά ξετρελάθηκε με το γλυκό ζωάκι και το κρατούσε συνέχεια αγκαλιά χαιδεύοντάς το τρυφερά.

Κι όταν εγκλιματίστηκε κάπως ξεκίνησε ο πριβέ εορτασμός της Μελίτας με home made τούρτα αυτή τη φορά και πινιάτα κρεμασμένη στον διάδρομο.

«Σαν σήμερα πριν από 5 χρόνια γεννήθηκε το κοριτσάκι μας και έδωσε φως και χρώμα στη ζωή μας!
Χρόνια πολλά και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να είναι χρόνια καλά και χαρούμενα μάτια μου...
Σ αγαπάμε πιο πολύ απ την αγάπη...
(Στο χωριό μας τα γιορτάζουμε 30 μέρες)» έγραψε η Ελένη Χατζίδου

Τελευταία τροποποίηση στις 03.09.2024 - 02:54