Γνωστό μοντέλο πόρτα σε μεγάλο beach bar της Ρόδου

Γνωστό μοντέλο πόρτα σε μεγάλο beach bar της Ρόδου
Βγήκαμε να διασκεδάσουμε και σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες

Το Modeling ως δουλειά σίγουρα δεν προφέρει εξασφάλιση. Είναι αρκετά αβέβαιη και οι αμοιβές των μοντέλων ειδικά την τελευταία 5ετία -τουλα΄χιστον- έχουν πάρει την κατιούσα εντυπωσιακά. Προσθέστε σε αυτό και πως γενικά ο χώρος περνάει κρίση εδώ και πολλά περισσότερα χρόνια και οτι το αντρικό modeling στην Ελλάδα είναι πολύ πιο κάτω από το γυναικείο και θα καταλάβετε γιατί πολλά μοντέλα κάνουν παράλληλα και άλλες δουλειές.

Ένας από αυτούς είναι και ο Στηβ Μιλάτος που χρόνια τώρα δραστηριοποιείται παράλληλα και στον χώρο της βραδινής διασκέδασης δουλεύοντας υποδοχή -δηλαδή πόρτα- σε πολλά μαγαζιά στην Αθήνα αλλά και στην πατρίδα του τη Ρόδο. Εκεί τον πετύχαμε κι εμείς πηγαίνοντας να απολαύσουμε την υπέροχη Εμμανουέλα στο Beach Bar Baia του Κώστα Αποστολίδη στο κέντρο της Ρο΄δου.

Και φυσικά δεν αφήσαμε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Ευγενής κι επαγγελματίας μας υποδέχτηκε με χαμόγελο, όπως και όλους όσοι περίμεναν στην ουρά για να μπουν στο μαγαζί που τα βράδια μεταμορφώνεται σε live club.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.08.2024 - 13:09