Ματίνα Νικολάου: Σπάνιο στιγμιότυπο με τον γιο της στις διακοπές τους

07.08.2024
Ματίνα Νικολάου: Σπάνιο στιγμιότυπο με τον γιο της στις διακοπές τους
Στην αγκαλιά του 16χρονου γιου της όλα είναι αλλιώς

Είναι το καμάρι της, ο γιος της που λατρεύει και που πλέον που έχει γίνει ολόκληρος άντρας είναι η καλύτερη παρέα. Η Ματίνα Νικολάου από τη Δευτέρα βρίσκεται σε διακοπές. Το Θέατρο Άλσος έκλεισε για καλοκαίρι και θα παραμείνει κλειστό ως τις 29 Αυγούστου και έτσι κι εκείνη έχει τον χρόνο να ξεκουραστεί και να μαζέψει δυνάμεις για τον χειμώνα και πιθανότατα και την τηλεοπτική της επιστροφή στην νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον Alpha.

Για τώρα όμως, χαλάρωση. Και τι καλύτερο από την αγκαλιά του 16χρονου πια Παναγιώτη, του αγοριού της που είναι η απόλυτη αγάπη στη ζωή της. Η Ματίνα Νικολάου απέκτησε τον γιο της σε νεαρή ηλικία και μπορεί ο γάμος της να μην κράτησε αλλά με τον πρώην σύζυγό της βρήκαν τις απαραίτητες ισορροπίες για να μην επηρεαστεί το παιδί τους από τον χωρισμό.

MATINA_NIKOLAOU_KAI_GIOS_3d9af.jpg

Η ηθοποιός του έχει τρομερή αδυναμία και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για εκείνον με τρυφερότητα και αγάπη.

Σε συνέντευξη της στο Πρωινό το 2019, είχε δηλώσει: «Έχω έναν γιο,. Τον Παναγιώτη! Τον έκανα σε πολύ ωραία ηλικία, έχει μεγαλώσει τώρα και είναι όλα καλά. Με βλέπει βέβαια! Έχει δει όλες τις παραστάσεις μου. Γελάει, με κοροϊδεύει και λίγο και μου κάνει πλάκα!

Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, όσο μεγαλώνει προσπαθώ να του μιλάω ανοιχτά για πιο πολλά θέματα που μπορεί να τον απασχολούν. Η αλήθεια είναι ότι λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, αλλά ζω με τη μητέρα μου και το παιδί, οπότε εκείνη είναι ο ήρωας.

Χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να τα κάνω όλα αυτά. Έχω χωρίσει, έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τον πρώην άντρα μου. Και εκείνος με τον Παναγιώτη. Δεν ήταν εύκολο, περάσαμε δύσκολα, αλλά όταν δύο άνθρωποι χρειάζεται να είναι μακριά ας είναι για να είναι ευτυχισμένοι! Δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε σε κάποια πράγματα, οι αιτίες χωρισμού οι γνωστές».

Τελευταία τροποποίηση στις 07.08.2024 - 13:29