Βάσω Λασκαράκη: Στην Αθήνα Αυγουστιάτικα για αλλαγή look

07.08.2024
Βάσω Λασκαράκη: Στην Αθήνα Αυγουστιάτικα για αλλαγή look
Ήθελε μια αλλαγή και την έκανε

Κανονικά η Βάσω Λασκαράκη το καλοκαίρι της το περνάει σχεδόν ολόκληρο στην Κρήτη. Στο σπίτι που έχει εκεί ο άντρας της Λευτέρης Σουλτάτος ο οποίος δραστηριοποιείται και επαγγελματικά ως chef στο πανέμορφο νησί.

Και από εκεί κάνουν, όταν εκείνος μπορεί να λείψει και κάποιες μικρές αποδράσεις σε άλλους νησιωτικούς προορισμούς. Σήμερα όμως η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται στην Αθήνα. Και είχε λόγο που ήρθε. Είχε ραντεβού στο κομμωτήριο για να κάνει αλλαγή.

Σε γενικές γραμμές η ηθοποιός δεν κάνει ριζικές και τεράστιες αλλαγές στην εικόνα της. Συνήθως κρατάει το φυσικό της καστανό, και στο τσακίρ κέφι το φωτίζει λίγο με ανταύγιες ή balayage προς το ξανθό. Όχι όμως τελειώς ξανθό.

Αυτό έχουμε να το δούμε πάνω στο κεφάλι της από την εποχή που ξεκίνησε την καριέρα της παίζοντας στην Πολυκατοικία όπου ήταν κατάξανθη. Και οφείλουμε να πούμε πως το φυσικό της είναι τέλειο πάνω της. Τώρα είναι η εποχή που προαναφέραμε, αυτή με το...τσακίρ κέφι και η Βάσω φώτισε το χρώμα της με ξανθό κρατώντας όμως τη βάση της κοντά στα φυσικά της χρώματα με φυσικά ξανοίγματα που όπως είναι και μαυρισμένη της πάνε τέλεια. Με γεια το νέο Look!

Τελευταία τροποποίηση στις 07.08.2024 - 12:56