Ευαγγελία Συριοπούλου: «Ο σπουδαιότερος ρόλος της ζωής μου είναι η μητρότητα»

31.03.2025
Ευαγγελία Συριοπούλου: «Ο σπουδαιότερος ρόλος της ζωής μου είναι η μητρότητα»
Η ηθοποιός μίλησε για τον εαυτό της

Η Ευαγγελία Συριοπούλου ήταν η παρουσιάστρια της εβδομάδας στην εκπομπή Μαμά-δες και μίλησε για τον εαυτό της, τη δουλειά της αλλά και τη σημασία της οικογένειας που έχει δημιουργήσει με τον σύντροφό της, έχοντας αποκτήσει δύο αγοράκια.

«Για μένα η τέχνη της υποκριτικής είναι κα΄τι περισσότερο από επάγγελμα. Είναι ένας τρόπος να εκφράζομαι και να αγγίζω τις ψυχές των ανθρώπων. Ο κάθε ρόλος είναι πρόκληση γιατί θα πρέπει να αφηγηθώ ιστορίες ανθρώπων με αλήθεια και συναίσθημα. Όμως ο σπουδαιότερος ρόλος της ζωής μου είναι η μητρότητα. Το να είμαι μητέρα είναι η μεγαλύτερη ευλογία. Το να βλέπω τα παιδιά μου να ανακαλύπτουν, να εξερευνούν, να πέφτουν και να ξανασηκώνονται για μένα είναι ένα θαύμα.

Όμως ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου ει΄ναι ο άντρας μου, που είναι η δύναμή μου και η έμπνευσή μου. Για μας η οικογένειά μας είναι η ισορροπία μας και το καταφύγιό μας.

Έχω δύο παιδάκια ηλικίας 3,5 ετών και 5 μηνών οπότε μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι η μέρα μου και η νύχτα μου. Μαζί με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις μερικές φορές είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά μαγικά γίνονται και εύκολα» ανέφερε.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.03.2025 - 08:20