Μελέτης Ηλίας: Στη Bruges με την κόρη του σε καροτσάκι και με πατερίτσες

Μελέτης Ηλίας: Στη Bruges με την κόρη του σε καροτσάκι και με πατερίτσες
Δεν το βάζουν όμως κάτω

Αυτό το καλοκαίρι είναι λίγο διαφορετικό για τη οικογένεια του Μελέτη Ηλία και της Θέμιδας Βουτσινά.

Το ζευγάρι συνηθίζει στα κενά από τα γυρίσματα που έχει ο γνωστός ηθοποιός να ξεκλέβει χρόνο για να κάνει μαζί με τα παιδιά του ταξίδια στο εξωτερικό. Είναι μια συνήθεια που όλη η οικογένεια αγαπά και ήδη έχουν επισκεφθεί οικογενειακώς ουκ ολίγες χώρες.

Και οι δύο θεωρούν και κατά τη γνώμη μας δικαίως, πως τα ταξίδια ανοίγουν ορίζοντες και έτσι που τους χάνεις, που τους βρίσκεις όλο κάπου κανονίζουν να πάνε.

MELETIS_HLIAS_THEMIDA_VOUTSINA_KORALENIA_NEW_2_12a9a.jpg

Έτσι και φέτος, έβαλαν στο πρόγραμμα να βρεθούν στο Βέλγιο κάνοντας tour σε διάφορες πόλεις της χώρας. Λίγο διαφορετικά όμως καθώς πριν φύγουν κι ενώ βρίσκονταν στο Γύθειο συνοδεύοντας τον μπαμπά που είχε γυρίσματα για τη σειρά «Μάγισσα: Φλεγόμενη Καρδιά» η κόρη τους Κοραλένια που θα κλείσει τα 14 τον Οκτώβριο είχε ένα ατύχημα και χτύπησε το χέρι και το πόδι της. Το χέρι ελαφρά, αλλά το πόδι αποδείχτηκε σπάσιμο με αποτέλεσμα να βάλει γύψο και φυσικά να δυσκολεύεται στη μετακίνηση.

Φύσει και θέσει άνθρωποι θετικοί, αποφάσισαν να μην αναβάλουν το προγραμματισμένο τους ταξίδι στο Βέλγιο και έτσι βρίσκονται εκεί με την Κοραλένια σε αμαξίδιο για να μην κουράζεται αλλά και με πατερίτσες μαζί για όταν χρειάζεται να σηκωθεί ή να περπατήσει για λίγο.

MELETIS_HLIAS_THEMIDA_VOUTSINA_KORALENIA_NEW_1_12e54.jpg

Και με φουλ θετική διάθεση και άφθονο χιούμορ ακόμα κι έτσι περνάνε αξέχαστες οικογενειακές στιγμές. Ο ίδιος βάζοντας τη φωτογραφία έγραψε: 2 παιδιά 2 πατερίτσες ένα σπασμένο πόδι ένα κανάλι κι οι διακοπές συνεχίζονται.....

Τελευταία τροποποίηση στις 31.07.2024 - 13:16