Σταμάτης Γονίδης: Το ατύχημα που αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του

28.07.2024
Σταμάτης Γονίδης: Το ατύχημα που αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του
Ακύρωσε προγραμματισμένη εμφάνισή του

Χθες το βράδυ κανονικά ο Σταμάτης Γονίδης θα εμφανιζόταν στο Κιλκίς και όλα ήταν κανονισμένα αλλά δυστυχώς ένα ατύχημα τον ανάγκασε να αναβάλει την εμφάνισή του αυτή.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος πριν από μία εβδομάδα έπεσε στο μπάνιο του σπιτιού του με αποτέλεσμα να χτυπήσει τη μέση του και να ταλαιπωρείται από ισχυρούς πόνους. Η ανάρτησή του όμως αποκάλυψε και ότι αντιμετωπίζει εδώ και πολύ καιρό-όπως έγραψε ο ίδιος- άλλο πρόβλημα με την υγεία του.

Ταλαιπωρείται από ιλίγγους. Ο ίλιγγος, όπως διαβάζουμε στο διαδίκτυο δημιουργεί έλλειψη ισορροπίας και το άτομο νιώθει πως το περιβάλλον ή το ίδιο κινείται συνεχώς. Μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνική ζαλάδα και αστάθεια, κάτι το οποίο δυσκολεύει να πραγματοποιήσει ακόμα και απλές εργασίες.

Ο ίδιος έγραψε: «Αγαπητοί μου φίλοι εδώ και πολύ καιρό ταλαιπωρούμαι από ιλίγγους. Πριν μια εβδομάδα είχα μια πτώση στο μπάνιο και υποφέρω από φρικτούς πόνους στη μέση. Πίστευα πως με τις ενέσεις θα μπορούσα να βρίσκομαι στο Κιλκίς για μια εμφάνιση μου δυστυχώς ο πόνος δεν υποχωρεί. Πάντα είμαι συνεπής κι έκανα υπερπροσπάθεια να βρίσκομαι εκεί αύριο αλλά δεν τα καταφέρνω… Εύχομαι όταν συνέλθω να είμαι κοντά σας. Λυπάμαι για την αναστάτωση. Σταμάτης»

Τελευταία τροποποίηση στις 27.07.2024 - 23:42