Αίθρα Λυκουρέζου: Η αποκάλυψη της κόρης της Λάσκαρη για το ραντεβού που ακύρωσαν μια μέρα πριν φύγει από τη ζωή

25.07.2024
Αίθρα Λυκουρέζου: Η αποκάλυψη της κόρης της Λάσκαρη για το ραντεβού που ακύρωσαν μια μέρα πριν φύγει από τη ζωή
Σχεδόν 7 χρόνια έχουν περάσει από εκείνη την ημέρα του Αυγούστου που η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή.

Και με αφορμή αυτή την ημέρα που πλησιάζει η κόρη της Αίθρα Λυκουρέζου (όπως είναι το όνομα που επέλεξε η ίδια η Μαρία Ελένη εδώ και καιρό) έκανε ένα συγκινητικό βίντεο στο Tiktok της αποκαλύπτοντας γεγονότα που συνέβησαν μία μέρα πριν το θάνατο της μητέρας της και που η ίδια έφερε βαρέως για χρόνια.

Όπως η ίδια περιγράφει , οι δυο τους είχαν κανονίσει να δειπνήσουν μαζί, αλλά η ακύρωσε το ραντεβού τους, λόγω κακής διάθεσης και διάφορων ψυχολογικών ζητημάτων που αντιμετώπιζε εκείνη την περίοδο.
Αρχικά ανέφερε ότι η μητέρα της, της τηλεφώνησε στις 15 Αυγούστου για να της ευχηθεί, λόγω της γιορτής της. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «16 Αυγούστου δεν μιλάμε και 17 ήταν να πάνε το βράδυ να φάμε, εγώ είχα τα δικά μου τα ψυχολογικά και δεν ήμουν καθόλου καλά και της στέλνω μήνυμα ότι μαμά άκυρο για το βράδυ, δεν έχω καθόλου διάθεση θα τα πούμε αύριο. Είναι αυτή η μα... που στέλνουμε μήνυμα, τα έχουμε όλα δεδομένα ότι ο άλλος θα είναι εκεί και αύριο».

Η μέρα που η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή

«Την επόμενη μέρα πάω να κολυμπήσω στο Πόρτο Ράφτη και δεν περνάω από το σπίτι, δεν ήμουν γενικότερα καλά. Δεν είχα διάθεση να μιλήσω με κανέναν. Κολύμπησα και φεύγοντας από την παραλία, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ο πατέρας μου. Μου λέει Μαρία Ελένη… η μαμά δεν ξύπνησε!. Παθαίνω πανικό, όπως αντιλαμβάνεστε. Όπως ήμουν δεν θυμάμαι τίποτα, πρέπει να πήγαινα ανάποδα στον δρόμο. Μπαίνω στο σπίτι και βλέπω την μανούλα μου στο κρεβάτι. Ήμασταν όλοι εκεί… τα υπόλοιπα είναι ιστορία» και φυσικά αναφέρθηκε στο πώς διαχειρίστηκε όλα αυτά η ίδια στην πορεία των χρόνων στέλνοντας το δικό της μήνυμα προς όλους:
«Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω και να μαλακώσει μέσα μου το γεγονός ότι της έστειλα μήνυμα, το γεγονός ότι ακύρωσα, το ότι φέρθηκα έτσι όπως φέρθηκα. Είναι αυτό που λες “γιατί ρε γα...να το έχω κάνει”. Από την άλλη σκέφτομαι ότι έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα, ήταν το τελευταίο βράδυ με τον άντρα της, ήταν οι δυο τους στο δωμάτιο, μιλούσαν, γελούσαν και ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Μετά κοιμήθηκαν… Χάνουμε στιγμές, χάνουμε πράγματα στη ζωή μας και το τρένο τρέχει, προχωράει και δεν σε περιμένει. Να μην ξεχνάμε να παίρνουμε τηλέφωνο, να αγκαλιάζουμε, να μη ξεχνάμε να λέμε σε αγαπώ. Να τα λέμε όποτε τα νιώθουμε… Δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει»

@melzoeaithralykourezou &Maker &Maker Μεγάλο σχολείο η ίδια η Ζωή. Οι απώλειες. Ο πόνος. Η θλίψη. Οι κρίσεις. Οι καταστάσεις. Οι ανατροπές. Οι αλλαγές! &Maker #FilmoraGoVideoEditor ♬ original sound - ΜαρίαΕλένηΖωή Αίθρα Λυκουρεζου

Τελευταία τροποποίηση στις 25.07.2024 - 19:22