Kim Kardashian: Πάλι προκάλεσε σπάζοντας το dress code στον γάμο των εκατομμυρίων

Kim Kardashian: Πάλι προκάλεσε σπάζοντας το dress code στον γάμο των εκατομμυρίων
ΠΗΓΗ:@khloekardashian
Ο γάμος κόστισε περίπου 600$ εκατομμύρια!

Η Kim Kardashian έσπασε τον κανόνα ένδυσης στον γάμο των Ambani, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι κόστισε περίπου στα $600 εκατομμύρια. Η σταρ των Kardashians παραβρέθηκε στον γάμο μαζί με την αδελφή της, Khloe Kardashian.

Η Kim Kardashian ήταν μία από τους πολλούς διάσημους καλεσμένους στον γάμο του κληρονόμου δισεκατομμυρίων Anant Ambani και της αρραβωνιαστικιάς του Radhika Merchant στη Βομβάη την Παρασκευή. Η 43χρονη συνοδευόταν από την αδερφή της, Khloe Kardashian, στο Jio World Convention Centre για να παρακολουθήσουν την παραδοσιακή ινδουιστική τελετή γάμου του ζευγαριού μετά από πέντε μήνες εορταστικών εκδηλώσεων, κόστους περίπου $600 εκατομμυρίων.

«Έσπασε» τον κανόνα του dress code η Kim με την εμφάνισή της

Οι αδελφές Kardashian φόρεσαν παραδοσιακή ινδική ενδυμασία για τη μεγάλη ημέρα, αλλά η Kim φαίνεται να έσπασε το πρωτόκολλο με την εμφάνισή της. Η Kim επέλεξε μια λαμπερή, κόκκινη λεχένγκα με περίτεχνες χάντρες και κρόσσια, συνδυασμένη με ένα crop top και μια ντουπάτα (ένα μακρύ, σαν σάλι, φουλάρι). Συνδύασε την εμφάνισή της με ένα διαμαντένιο maang tikka στο κέντρο του μετώπου της και δύο διαμαντένια κολιέ. Ωστόσο, η απόφαση της να φορέσει κόκκινο μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους ως παραβίαση της ινδικής παράδοσης, καθώς το χρώμα αυτό συνήθως προορίζεται για τη νύφη την ημέρα του γάμου.

{https://www.instagram.com/p/C9ZKTaXu1SB/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

«Στην ινδική κουλτούρα, η γυναίκα είναι αυτή που αφήνει το σπίτι της και πηγαίνει στο σπίτι του άντρα για να είναι με την οικογένειά του», είπε η Niki Shamdasani, σχεδιάστρια και συνιδρυτής της Sani, στο Brides.

Η Khloe, από την άλλη, επέλεξε μια χρωματική παλέτα από χρυσό και άσπρο για την λαμπερή λεχένγκα της, την οποία συνδύασε με ένα μακρυμάνικο τοπ με ανοιχτούς ώμους και χρυσά αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένου ενός ασορτί maang tikka.

{https://www.instagram.com/p/C9Y8r0dRNcE/?img_index=5}

Η Kim και η Khloe μοιράστηκαν πολλές φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι οι θαυμαστές τους θα δουν την παρουσία τους στον γάμο σε ένα επεισόδιο του «The Kardashians».

Το pre-wedding πρόγραμμα του ζευγαριού

Τις ημέρες πριν την τελετή της Παρασκευής, το ζευγάρι συμμετείχε σε πολλές παραδοσιακές προ-γαμήλιες τελετές. Την προηγούμενη Παρασκευή, ο Justin Bieber τραγούδησε στο «sangeet» τους, μια νύχτα μουσικής και χορού. Ο Anant και η Radhika συμμετείχαν επίσης σε μια ιδιωτική τελετή «haldi», κατά την οποία φίλοι και οικογένεια ευλογούν τη νύφη και τον γαμπρό εφαρμόζοντας πάστα κουρκουμά στα κεφάλια, τα πρόσωπα ή τα σώματά τους.

{https://www.instagram.com/p/C9bBkwequTH/?img_index=1}

Τον Μάρτιο, το ζευγάρι γιόρτασε την αγάπη τους με ένα τριήμερο προ-γαμήλιο γεγονός που περιλάμβανε μια παράσταση της Rihanna, η οποία φέρεται να κόστισε στην οικογένεια $6,3 εκατομμύρια. Οι εορτασμοί του Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στην πατρίδα της οικογένειας στο Jamnagar του Gujarat, όπου βρίσκεται το διυλιστήριο πετρελαίου των Ambani.

Το πάρτι, το οποίο φιλοξένησε 1.200 καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων των Bill Gates και Mark Zuckerberg, ξεκίνησε με δείπνο σε ένα ειδικά κατασκευασμένο γυάλινο σπίτι και ακολούθησε μια βραδιά με θέμα το Moulin Rouge στο παλάτι τους. Η οικογένεια συνέχισε τους εορτασμούς στο εξωτερικό τον Ιούνιο, με μια πολυτελή κρουαζιέρα κατά μήκος της ακτής της Τυρρηνικής Θάλασσας στην Ιταλία μέχρι τη Γαλλική Μεσόγειο.

{https://www.instagram.com/p/C9VUR2SOMd_/?img_index=1}

Το γαμήλιο πάρτι, το οποίο περιλάμβανε πλήθος σταρ του Bollywood, έκανε στάσεις στη Ρώμη, το Portofino, τη Γένοβα και τις Κάννες, απολαμβάνοντας παραστάσεις από τους The Backstreet Boys, την Katy Perry και τον Ιταλό τενόρο Andrea Bocelli κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.07.2024 - 14:56