Ο David Beckham λιώνει για την κόρη του που έγινε 13 ετών- Το απίθανο βίντεο

10.07.2024
Ο David Beckham λιώνει για την κόρη του που έγινε 13 ετών- Το απίθανο βίντεο
Της έχει τεράστια αδυναμία και δεν το κρύβει

Είναι το μικρότερο παιδί της οικογένειας Beckham, το στερνοπούλι τους και το μόνο κορίτσι. Ο David Beckham και η Victoria Beckham έφεραν στη ζωή την Harper Seven μετά από τρεις γιους και σίγουρα η μικρή ήταν η μασκώτ όλης της οικογένειας.

AP24154096877977_3d200.jpg

Όλοι τη λατρεύουν και ουκ ολίγες φορές στην πορεία των χρόνων έχουμε δει τόσο τους γονείς, όσο και τα μεγαλύτερα αδέρφια της να εκδηλώνουν τη μεγάλη αδυναμία που της έχουν. Κανείς όμως όσο ο πατέρας της David Beckham που στην κυριολεξία λιώνει για την πιτσιρίκα του που είναι συνέχεια κολλημένη δίπλα του. Μάλιστα στο παρελθόν έχει ακούσει σκληρή κριτική καθώς δημοσίευσε φωτογραφίες που με τη μικρούλα φιλιούνται στο στόμα.

Δεν ίδρωσε το αυτί του βέβαια. Εξακολουθεί να έχει την Harper κορώνα στο κεφάλι του και σήμερα που εκείνη γίνεται 13 ετών ο μπαμπάς David δημοσίευσε ένα βίντεο ύμνο στο μοναδικό του κορίτσι. Ναι, εντάξει η Victoria είναι ο έρωτας της ζωής του αλλά η Harper Seven είναι η μεγάλη του αγάπη. Το βίντεο ξεκινάει με την μικρούλα να κάνει τα πρώτα της βήματα και δίχνει αδημοσίευτο υλικό από όλα τα χρόνια της ζωής της ως σήμερα με τον ίδιο να γράφει: «Χαρούμενα 13α γενέθλια στο πανέμορφο μικρό μου κορίτσι. Ο Μπαμπάς είναι πολύ περήφανος για εσένα, μεγαλώνεις και είσαι μια ευγενική, γενναιόδωρη και πανέμορφη νέα γυναίκα με την πιο εκπληκτική καρδιά και το πιο υπέροχο χαμόγελο που όλοι μας αγαπάμε ΄τόσο πολύ. Πάντα να είσαι ο υπέροχος εαυτός σου. Harper Seven είσαι ο κόσμος μου».

Τελευταία τροποποίηση στις 10.07.2024 - 15:15