«The Devil Wears Prada»: Επιστρέφει η επιτυχημένη ταινία στην μεγάλη οθόνη

11.07.2024
«The Devil Wears Prada»: Επιστρέφει η επιτυχημένη ταινία στην μεγάλη οθόνη
ΠΗΓΗ:@merylstreep
Η Meryl Streep δε θα πάρει ποτέ σύνταξη και εμείς λατρεύουμε που θα είναι και πάλι στις οθόνες μας με το απόλυτο δυνατο comeback!

Η Disney ανακοίνωσε την παραγωγή του sequel της κινηματογραφικής επιτυχίας του 2006, «Ο Διάβολος Φορούσε Prada», με τη Meryl Streep να επιστρέφει στον ρόλο της απαιτητικής fashion editor Miranda Priestly και τις Anne Hathaway και Emily Blunt να επιστρέφουν ως οι πολύπαθες βοηθοί Andrea Sachs και Emily Charlton.

Η συνέχεια θα εστιάσει στο πώς αντιμετωπίζουν οι ηρωίδες τη νέα πραγματικότητα του ψηφιακού κόσμου και των social media, σε ένα μεταμορφωμένο τοπίο. Η σεναριογράφος Aline Brosh McKenna επιστρέφει για να πιάσει και πάλι δουλειά στο νέο έργο και ανυπομονούμε να δούμε το νέο plot της αγαπημένης μας ταινίας.

{https://www.instagram.com/p/C33D-GrrNEQ/}

Η πρώτη ταινία «Ο Διάβολος Φορούσε Prada» βασίστηκε στο μυθιστόρημα της Lauren Weisberger, το οποίο αφηγείται την ταραχώδη εμπειρία μιας νεαρής γυναίκας στη δουλειά της σε ένα περιοδικό μόδας. Η Weisberger, που είχε δουλέψει προσωπική βοηθός της Anna Wintour στο αμερικανικό Vogue, προσέδωσε στο βιβλίο αυθεντικότητα μέσω προσωπικών εμπειριών.

{https://www.instagram.com/p/C3wP_c0LzRf/}

Οι δημιουργοί της ταινίας απέσπασαν επιτυχία μεγάλων διαστάσεων στο ταμείο (326,7 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως), καθώς και υποψηφιότητα για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα για την Meryl Streep για την εξαιρετική της ερμηνεία σε κωμικό ρόλο.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.07.2024 - 15:31