Victoria και David Beckham: Φόρεσαν τα ρούχα του γάμου τους ξανά μετά από 25 χρόνια

04.07.2024
Victoria και David Beckham: Φόρεσαν τα ρούχα του γάμου τους ξανά μετά από 25 χρόνια
ΠΗΓΗ: INSTAGRAM
«Κοιτάξτε τι βρήκαμε».

H Posh και ο Becks κλείνουν σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου, 25 χρόνια γάμου και το γιόρτασαν με μια αστεία ανάρτηση στο Instagram.

H 50χρονη σχεδιάστρια και ο 49χρονος πρώην ποδοσφαιριστής πόζαραν στο φωτογραφικό φακό φορώντας τα ρούχα από τη δεξίωση γάμου τους, ο οποίος έγινε στο κάστρο Luttrellstown στην Ιρλανδία και κόστισε σχεδόν 1 εκ. λίρες.

Η Victoria ξανά έβγαλε από τις ντουλάπες της την υπέροχη μωβ τουαλέτα Antonio Berardi με τα απλικαρισμένα λουλούδια στον γιακά και το μεγάλο άνοιγμα στο αριστερό πόδι, την οποία συνδύασε με τα ίδια ασημένια πέδιλα που είχε φορέσει τότε στο γάμο της.

Ο David φόρεσε ξανά το μωβ κοστούμι του, το οποίο και συνδύασε με σουέτ παπούτσια στο ίδιο χρώμα.

Η υπόθεση είναι στα μωβ! Βλέπουμε και τους δυο καθισμένους σε χρυσές καρέκλες με μωβ ταπετσαρία και ο David δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και τον ενθουσιασμό του.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψαν: «Κοιτάξτε τι βρήκαμε».

Ο David είχε σχολιάσει παλαιότερα για την επιλογή του χρώματος, λέγοντας ότι φαινόταν σαν τους χαρακτήρες από την ταινία «Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος» και παραδέχτηκε ότι «δεν ήξερε τι σκεφτόταν» όταν διάλεγε αυτά τα ρούχα.

Η μητέρα του David σχολίασε κάτω από την ανάρτηση, εκθειάζοντας τους ως φανταστικούς.

Κατά την τελετή του γάμου, η Victoria είχε φορέσει μια πιο συντηρητική τουαλέτα από τον οίκο Vera Wang, ενώ ο David είχε επιλέξει ένα λευκό κοστούμι, αν και λίγοι τα θυμούνται. «Κάναμε πλάκα για να είμαι ειλικρινείς, έτσι πρέπει να γίνονται τα πράγματα», είχε πει ο David δύο χρόνια μετά το γάμο τους στην εκπομπή του Jimmy Fallon, σχολιάζοντας τις εμφανίσεις τους.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία τους: