Φαίη Σκορδά: Το απίθανο Disco Bithday party του γιου της Γιάννη

Φαίη Σκορδά: Το απίθανο Disco Bithday party του γιου της Γιάννη
Με κάποια καθυστέρηση η Φαίη Σκορδά διοργάνωσε χθες delayed Birthday Party για τον μεγάλο της γιο τον Γιάννη.

Βλέπετε τα γενέθλια του Γιάννη Λιάγκα ήταν τον Απρίλιο μέσα στις διακοπές του Πάσχα.

Η μαμά Φαίη Σκορδά λοιπόν αποφάσισε να το γιορτάσουν αργότερα συνδυάζοντας τα γενέθλια με την αποφοίτηση του γιου της από την 1η Γυμνασίου. Με το που ολοκληρώθηκαν λοιπόν οι εξετάσεις και πλέον ούτε ο Γιάννης, ούτε οι φίλοι του είχαν τέτοιου είδους υποχρεώσεις και άγχος, ήρθε να ώρα να το γιορτάσουν.

Στον χώρο υπήρχαν δύο εντυπωσιακές τούρτες. Μία γενεθλίων, ο αριθμός 13 που είναι και η ηλικία του μεγάλου γιου της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και μία αποφοίτησης για το τέλος της πρώτης τάξης του Γυμνασίου.

Και είχε τον χρόνο να οργανώσει ένα σούπερ εφηβικό Disco Party με DJ, ανάλογη διακόσμηση, photo booth Ξέρουμε από που πήρε την αρχική έμπνευση -ας παινέψουμε και το σπίτι μας- αλλά σίγουρα το πήγε σε άλλο Level και το party που κράτησε αρκετές ώρες είχε τέτοιο κέφι που ενθουσίασε μικρούς, μεγάλους που βρέθηκαν εκεί καλεσμένοι.

Ίσως και λίγο περισσότερο τους μεγαλύτερους που θυμήθηκαν τις εποχές που χόρευαν στις Discos της περιοχής τους τα αξέχαστα hits. Η ίδια η Φαίη Σκορδά επέλεξε να ντυθεί casual chic να είναι άνετη να ευχαριστηθεί τη μουσική και απ' ότι μάθαμα έλιωσε στον χορό με τις φίλες και τον ανηψιό της που είναι ένας κούκλος. Η ίδια τρολάρισε κιόλας τον εαυτό της βάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας μόνο πάνω στον εαυτό της «η θεία του».

Τελευταία τροποποίηση στις 19.06.2024 - 13:53