Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ένα παραμύθι χωρίς αίσιο τέλος; Ένα «too much» και το διαζύγιο που έρχεται

16.05.2024
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ένα παραμύθι χωρίς αίσιο τέλος; Ένα «too much» και το διαζύγιο που έρχεται
Περιμένοντας την επιβεβαίωση για τον χωρισμό των Bennifer (που, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε όλο τον κόσμο θεωρείται σίγουρος) καταλαβαίνουμε ακόμη μία φορά πως δεν έχουν όλα τα παραμύθια αίσιο τέλος!

Προς το παρόν τα του διαζυγίου των Bennifer ούτε δύο χρόνια μετά τον γάμο τους και 30 μετά τον πρώτο χωρισμό τους παραμένουν φήμες. Φήμες, όμως, που γίνονται όλο και πιο έντονες καθώς οι δυο τους έχουν πάνω από 7 εβδομάδες να ειδωθούν μαζί δημόσια και την τελευταία φορά που έγινε αυτό ουδείς εκ των δύο έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος.

Την ίδια στιγμή παπαράτσι φωτογράφησαν την JLo να «τσεκάρει» σπίτια χωρίς τον Affleck και αυτό, μαζί με τις αποκαλύψεις περιστατικών που περιγράφουν τον δύσκολο και ντιβίστικο χαρακτήρα της προσθέτουν περισσότερα σύννεφα στις φήμες περί οριστικής ρήξης του ζευγαριού που, μάλλον, τελικά... δεν τα κατάφερε.

Τι έφταιξε όμως;

{https://www.instagram.com/p/C4BPulrxe8I/}

«Εδώ μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο» λέγαμε και ξαναλέγαμε και ήταν λίγα. Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck υπήρξαν ερωτευμένοι, χώρισαν υπό την πίεση της σχέσης (και σαφώς υπό της άνισης σχέσης τους με τη... φήμη τότε, και έχοντας διαγράψει μεγάλη προσωπική πορεία αμφότεροι, ξαναβρέθηκαν σχεδόν 30 χρόνια μετά και μας έκαναν να πιστεύουμε ξανά σε παραμύθια.

Φαίνεται, όμως, πως κι εδώ υπήρξε ένας δράκος και δεν τον γλίτωσαν ούτε αυτοί.

«Δεν θα σταματήσουν ν' αγαπιούνται όμως εκείνη δεν μπορεί να τον ελέγξει, ούτε εκείνος να την αλλάξει», υποστηρίζουν πηγές εκ των έσω αποκαλύπτοντας πως ο Affleck έχει ήδη φύγει από το σπίτι εξ ου και το solo house hunting εκείνης.

Φαίνεται πως η απόφαση της Jennifer να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ της Amazon Prime, The Greatest Love Story Never Told, τον Φεβρουάριο, άσκησε πίεση στον γάμο του ζευγαριού. Το ντοκιμαντέρ αφηγούνταν την ιστορία του έρωτά της με τον Ben και ήρθε ως το τρίτο μέρος του πολύ δημόσιου αφιερώματος 20 εκατομμυρίων δολαρίων στον Affleck, το οποίο περιελάμβανε επίσης το «Is Me… Now: A Love Story», μια ημι-αυτοβιογραφική ταινία «μουσικής rom-com δράσης επιστημονικής φαντασίας» και το σινγκλ της.This is me... Now.

Too much information βρε παιδιά! Και για εμάς το κοινό αλλά, προφανώς και για τους ίδιους!

«Ο Μπεν δεν θα θέλησε ποτέ να καταπνίξει τα όνειρα της [Jeniffer] ή να της πει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι που θα μπορούσε να προωθήσει την καριέρα της, παρόλο που όλο αυτό ασκούσε τρελό έλεγχο επάνω του», αναφέρει η πηγή ενώ το γεγονός ότι καταγράφονται πρωτοφανείς αντιδράσεις από το μέχρι πρότινος απίστευτα πιστό κοινό της JLo (μέχρι και τα εισιτήρια για τα show της δεν έχουν τόση ζήτηση όση είχαν) δείχνει πως μάλλον η σταρ θα πρέπει να τα δει όλα κάπως διαφορετικά.

Αναμένοντας εξελίξεις, λοιπόν, ελπίζουμε πως κάπου κάτι θα αλλάξει και το παραμύθι αυτό θα έχει το happy end που του αξίζει!

Τελευταία τροποποίηση στις 16.05.2024 - 14:52