Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου - Τι φόρεσε

16.05.2024
Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου - Τι φόρεσε
NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Σε θεατρική παράσταση η εν λόγω εμφάνιση.

Πριν από έναν μήνα και με μία κοινή ανακοίνωση η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποκάλυψαν ότι έβαλαν τέλος στον γάμο τους, ζητώντας, φυσικά από το κοινό και τους δημοσιογράφους σεβασμό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την οικογένειά τους. Η συγκεκριμένη στιγμή της ανακοίνωσης, μάλιστα, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Η ηθοποιός έχει αναφερθεί στο συμβάν δημόσια, χωρίς, όμως να πει κάτι επί της ουσίας, εκτός του ότι όλα είναι καλά.

Τώρα, ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» σε βραδινή έξοδο με την καλή της φίλη και κουμπάρα, Νικόλ Παναγιώτου [φωτό επάνω]. Οι δυο γυναίκες πήγαν στο θέατρο και συγκεκριμένα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άτλας της δεκαετίας του 2000» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Πρωταγωνίστρια της παράστασης η φίλη και συνεργάτης της φέτος στην τηλεόραση, Λένα Δροσάκη [φωτό κάτω].

1-1_10.jpg

Για την εμφάνισή της η πάντα stylish Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε ένα denim σύνολο με σακάκι και wide leg παντελόνι σε light blue χρώμα, συνδυσασμένο με ένα μεταξωτό πουκάμισο και μία ιδιαίτερη τσάντα.

Εκτός από τη Λένα Δροσάκη στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Γλάστρας, Γιώργος Κριθάρας, Στεφανία Ζώρα και Αναστάσης Γεωργούλας.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.05.2024 - 18:43