Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης στήνει παγίδα στον Γρηγόρη με τη Δέσπω

15.05.2024
Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης στήνει παγίδα στον Γρηγόρη με τη Δέσπω
Η Χάδω καταφέρνει να δημιουργήσει αμφιβολίες στον Γιωργίκη για τη σχέση της γυναίκας του με τον Γρηγόρη. Έτσι, ο Προβιός αποφασίζει να παγιδεύσει τον Γρηγόρη ζητώντας τη βοήθεια της Δέσπως.

Η Χάδω έχει καταφέρει να «παίξει» με το μαυλό του αδελφού της ακόμη μία φορά. Το σχέδιο του Γιωργίκη για να διερευνήσει αν ευσταθούν ή όχι οι υποψίες της Χάδως για τον Γρηγόρη και την Ιουλία, δοκιμάζεται στην πράξη. Βρίσκει, όμως, αμέσως την αντίδραση του Γρηγόρη, που αυτή τη φορά θα δείξει την ετοιμότητά του να ξεγλιστράει και να αποφεύγει τις προκλήσεις και τις κακοτοπιές. Έχει άλλωστε δίπλα του και την Φιλιώ, που δεν του αφήνει πολλά περιθώρια.

{https://www.youtube.com/watch?v=YGFfkGbQ6cU&t=1s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Περιθώρια, όμως, δεν έχει ούτε και η Στάσα, που κάτω από την πίεση των γεγονότων, αναγκάζεται να απομακρυνθεί από τον Στασινόπουλο, καθώς βλέπουν κι οι δυο τους, μέρα τη μέρα, τους κόσμους τους να καταρρέουν και εκείνος απολογείται στην Κατερίνη για τα λάθη του.

{https://www.youtube.com/watch?v=QlN8x8w1y0Q&ab_channel=AlphaTVGreece}

Μπροστά στην απειλή του χωρισμού για τον Στασινόπουλο και της διαπόμπευσης για την Στάσα, οι δυο τους θα δώσουν όρκους πως ποτέ δεν θα ξαναβρεθούν, όσο υπάρχουν γύρω τους υποχρεώσεις που να τους δεσμεύουν.

{https://www.youtube.com/watch?v=jAsCWF8T3eo&ab_channel=AlphaTVGreece}

Και τότε είναι, που ένα καινούργιο πρόσωπο, θα κάνει την εμφάνισή του στη Λάρισα, για να ταράξει τη ζωή του ενός από τους δυο. Θα είναι όμως μόνο αυτοί οι δυο που θα επηρεάσει;

Από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου πάντως, σίγουρα ξεχωρίζουμε τη στιγμή όπου ο Γρηγόρης κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του!

1_201.png

{https://www.youtube.com/watch?v=Idh3LnRbenw&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.05.2024 - 16:58