Kendall Jenner: Η σούπερ σέξι φωτογραφία στο instagram με το σούπερ photoshop

Kendall Jenner: Η σούπερ σέξι φωτογραφία στο instagram με το σούπερ photoshop
Η Kendall Jenner αποφάσισε να πάει για μπάνιο το Σαββατοκύριακο και δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στην παραλία, το οποίο, όπως αποκάλυψε διήρκεσε 31 ώρες. Κάποια από αυτές, όμως, προκάλεσε αντιδρ΄σασεις.

Η τέταρτη, στη σειρά, φωτογραφία, λοιπόν, είναι αυτή που προκάλεσε αντιδράσεις. Πρόκειται για μία φωτογραφία όπου η Kendall φοράε ένα string μπικίνι και είναι γονατισμένη κάτω, η τέταρτη στη σειρά.

{https://www.instagram.com/p/CoiBHBvPOHM/}

Θα πει κανείς ότι δεν είναι σπάνιο πράγμα να δημοσιεύει φωτογραφίες με μαγιό η Kendall Jenner, ωστόσο οι παρατηρητικοί πρόσεξαν κάτι υπερφυσικό..

Συγκεκριμένα, παρατήρησαν ότι τα δάχτυλα της Kendall Jenner είναι πραγματικά πολύ πολύ μεγάλα σε μήκος. Είναι θέμα προοπτικής; Αποτυχία στο photoshop; Κανείς δεν ξέρει αλλά τα σχόλια στην ανάρτησή της στο Instagram κυμαίνονται από το «η επεξεργασία πήγε στραβά στην τέταρτη φωτογραφία» μέχρι το «τι συμβαίνει με τα δάχτυλά σου;» ή απλά «ΤΟ ΧΕΡΙ !!!»

{https://twitter.com/evanrosskatz/status/1624762297167093769}

Ποιος ξέρει...

Οι Kardashians προφανώς και είναι συνηθισμένες στο photoshop και συνήθως δεν απαντούν σε τέτοια σχόλια. Εκτός από την Kim, η οποία πρόσφατα απάντησε στη θεωρία που θέλει να υπάρχει επεξεργασία στη φετινή οικογενειακή τους φωτογραφία για τα χριστούγεννα -και αυτό γιατί όλες οι αδελφές κοιτούσαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις:

{https://www.instagram.com/p/CmpwEfDJTrD/}

Σε απάντηση, λοιπόν, η Kim δημοσίευσε στα Stories της στο Instagram, ένα βίντεο με τη λήψη της φωτογραφίας, αποδεικνύοντας ότι ναι, όλες ήταν στην πραγματικότητα εκεί για την εν λόγω φωτογραφία.

{https://www.instagram.com/reel/CmvqQiuMXPq/}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.02.2023 - 07:32