Michelle - Barack Obama: Υποδέχθηκαν το 2022 με μια ξεκαρδιστική φωτογραφία

05.01.2022
Michelle - Barack Obama: Υποδέχθηκαν το 2022 με μια ξεκαρδιστική φωτογραφία
Είναι γνωστή η αίσθηση χιούμορ που έχει το πρώην πρώτο ζεύγος των ΗΠΑ.

Η Michelle Obama υποδέχθηκε το 2022 αναδεικνύοντας τη χιουμοριστική πλευρά τόσο τη δική της όσο και του αγαπημένου της. Την πρώτη μέρα του 2022, δημοσίευσε στα social media μια ξακαρδιστική φωτογραφία της μαζί με τον Barack. Η πρώην Πρώτη Κυρία μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία του ζευγαριού να φοράει αστεία γιορτινά γυαλιά για την Πρωτοχρονιά και όπως ήταν αναμενόμενο οι fans ενθουσιάστηκαν.

Οικογένεια Obama: Οι γλυκιές φωτογραφίες που ανέβασαν ο Barack και η Michelle για τα γενέθλια της κόρης τους, Malia

Η Michelle μοιράστηκε τη γιορτινή ανάρτησή της στο Instagram την ημέρα της πρωτοχρονιάς και έγινε ήδη μια viral φωτογραφία. Η Michelle έχει αγκαλιάσει τον Barack (κάνοντας και ένα duck face) και ο πρώην πρόεδρος έχει φέρει το κεφάλι του δίπλα στο δικό της κρατώντας της γλυκά το χέρι ενώ και οι δυο τους φορούν ασορτί αστεία γυαλιά του 2022. Μαζί με τη φωτογραφία, η Michelle μοιράστηκε ένα μήνυμα με τους followers της: «Καλή χρονιά από εμένα και τον καλό μου! Εύχομαι σε όλους μια χρονιά γεμάτη ευτυχία, αγάπη και καλή υγεία». Όπως ήταν φυσικό, οι fans λάτρεψαν την πρωτοχρονιάτικη φωτογραφία του ζευγαριού και άφησαν άφθονα επαινετικά σχόλια για τη δημιουργική ιδέα της Michelle.

Η πρωτοχρονιάτικη ανάρτηση της πρώην Πρώτης Κυρίας ήρθε μόλις μια μέρα αφότου ανέβασε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην Betty White, η οποία πέθανε στις 31 Δεκεμβρίου. Το αφιέρωμα της Michelle στο Instagram περιείχε μια φωτογραφία της White να κάθεται δίπλα στον εκλιπόντα σκύλο των Οbama, τον Bo, ενώ φορούσε ένα εμπριμέ σακάκι και μια σειρά από μαργαριτάρια. Μαζί με τη φωτογραφία, η Michelle συλλογίστηκε τις αναμνήσεις της από την ηθοποιό, γράφοντας: «Η Betty White έσπασε φραγμούς, αψήφησε τις προσδοκίες, υπηρέτησε τη χώρα της και μας ώθησε όλους να γελάσουμε. Ήταν επίσης φιλόζωη και ακτιβίστρια και στον Bo άρεσε να περνά χρόνο μαζί της».

H Betty White πέθανε σε ηλικία 99 ετών

Με την τελευταία ανάρτηση της Michelle για την Πρωτοχρονιά στο Instagram, είναι σαφές ότι το αγαπημένο ζευγάρι είναι έτοιμο να γιορτάσει το 2022 με την ελπίδα να είναι μια χαρούμενη χρονιά.