Mandy Moore: Ανέβασε selfie να θηλάζει το μωρό της στα γυρίσματα του «This Is Us»

14.09.2021
Mandy Moore: Ανέβασε selfie να θηλάζει το μωρό της στα γυρίσματα του «This Is Us»
Η ηθοποιός, η οποία καλωσόρισε τον Φεβρουάριο με τον σύζυγό της Taylor Goldsmith το πρώτο τoυς παιδί, τον γιο τους Gus, δημοσίευσε τη φωτογραφία στα stories της στο Instagram.

Η γλυκιά selfie (ή brelfie!) την δείχνει να έχει αγκαλιά τον γιο της- ο οποίος κοιτάει στην κάμερα -και να τον θηλάζει ενώ γυρίζει την έκτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς This Is Us. «Πίσω στη δουλειά και ευγνώμων που έχω έναν μικρό άντρα μαζί μου», έγραψε.

O θηλασμός δεν ήταν πάντα ένα «ομαλό ταξίδι» για τη νέα μαμά, η οποία, κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού τον περασμένο μήνα, περιέγραψε καταστάσεις όπως φραγμένους αδένες γάλακτος, αλλαγές στο πρόγραμμά της γύρω από το τάισμα αλλά και το πόσο δύσκολο είναι να αντλείς μητρικό γάλα. Οι αγώνες της Moore δεν είναι μεμονωμένοι καθώς σύμφωνα με το Αμερικανικό Κολέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων, ο σωματικός πόνος, τα προβλήματα με το πιάσιμο του μωρού και η ανεπαρκής υποστήριξη, όλα συμβάλλουν στη μείωση των ποσοστών θηλασμού. Ωστόσο, η Moore αποκάλεσε το θηλασμό του Gus «μια όμορφη, ακατάστατη και μια τόσο ωφέλιμη εμπειρία που θα κρατήσω ως θησαυρό για πάντα» χρησιμοποιώντας το hashtag «Fed is best» (ο θηλασμός είναι το καλύτερο).

Επίσης, απρόσμενη για τους φαν της ήταν η εξομολόγηση της Moore για τη γέννηση του Gus, την οποία παρομοίασε με «μαστούρα» σε ένα επεισόδιο του Μαρτίου του podcast Informed Pregnancy. Εκεί περιέγραψε τη «φοβερή» διαδρομή προς στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της οποίας η Μoore άλλαξε γνώμη για τον τοκετό χωρίς φάρμακα. Oι ωδίνες του τοκετού, θυμάται, ήταν «εξαντλητικές» προσθέτοντας: «Θυμάμαι να μουγκρίζω σαν ζώο».

Ωστόσο, μόλις γεννήθηκε ο Gus, είπε στον οικοδεσπότη του podcast Dr Elliot Berlin: «Ποτέ δεν ένιωσα αυτό το είδος αγάπης. Ήταν σαν να σταμάτησε ο κόσμος και σαν να μην γνώριζα τίποτα άλλο πριν».