Σάκης Ρουβάς: Το απίθανο home video με τα παιδιά του που μοιράστηκε

14.09.2021
Σάκης Ρουβάς: Το απίθανο home video με τα παιδιά του που μοιράστηκε
Μπήκε ο Σεπτέμβρης, ξεκίνησαν τα σχολεία, αλλά στο σπιτικό του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, το καλοκαίρι και η διασκέδαση καλά κρατούν.

Πρώτη μέρα σχολείου χθες (13/9/2021) και ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε ένα απίθανο βίντεο με τα παιδιά του. «Τι κι αν αρχίσαμε σχολείο, το παιχνίδι συνεχίζεται!», γράφει στη λεζάντα και πατώντας το Play, όντως, το κέφι τους μεταδίδεται αυτόματα.

Πρωταγωνιστές σε αυτό το εξαιρετικό home video ο Σάκης, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη, η Αναστασία και ο Μπάξτερ, το σκυλάκι της οικογένειας. Η μαμά Κάτια και ο βενιαμίν Απόλλωνας απουσιάζουν από το γλέντι. Ίσως τους δούμε σε κάποιο άλλο βίντεο, αργότερα. Ιδού και... καλό Φθινόπωρο!!

Κάτια Ζυγούλη: Αυτές είναι οι χρυσές συμβουλές της για τη ζωή [βίντεο]

Ο Σάκης και η Κάτια είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Είναι μαζί από το 2004 και παντρεύτηκαν ύστερα από 13 χρόνια και ενώ είχαν γεννηθει ήδη και τα τέσσερα παιδιά τους.

«Υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας. Μόλις συναντήθηκαν τα βλέμματά μας έγινε κάτι μαγικό. Σαν να διάβασα όλο τον ψυχισμό της. Ένιωσα αμέσως ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου… Στην αρχή υπήρξαν σκαμπανεβάσματα μέχρι να δεθούμε… Η Κάτια δεν ήθελε παιδιά. Εγώ είχα δηλώσει ότι θέλω πέντε. Μετά από τέσσερις καισαρικές δε θα διακινδυνεύαμε κάτι τέτοιο. Είμαι τυχερός και ευγνώμων», είχε εξομολογηθεί μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη γυναίκα της ζωής του ο Σάκης.