Αρραβωνιάστηκε η Kate Hudson: Ένα μυστικό που κρατήθηκε δύσκολα

14.09.2021
Αρραβωνιάστηκε η Kate Hudson: Ένα μυστικό που κρατήθηκε δύσκολα
Ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης και ένα παιδί, η ηθοποιός και ο αγαπημένος της, Danny Fujikawa, παντρεύονται.

Η Kate Hudson και ο Danny Fujikawa έγιναν ζευγάρι το 2016 και υποδέχτηκαν τον κόρη τους, Rani Rose το 2018. Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Με μια γλυκύτατη ανάρτηση ενημέρωσε για τα ευχάριστα η ηθοποιός και τα σχόλια γέμισαν με ευχές και αγάπη. Από τα πάμπολλά σχόλια που είδαμε ξεχωρίζουμε αυτά της μητέρας της Kate, Goldie Hawn και των κολλητών της, Gwyneth Paltrow και Sara & Erin Foster, οι οποίες κατά κάποιον τρόπο γίνονται πια αδελφές της.

Η Kate είναι φίλη με τα κορίτσια σχεδόν όλη της τη ζωή και ο Danny είναι ετεροθαλής αδελφός τους, οπότε, ναι, η σχέση γίνεται γενικότερα πιο επίσημη! Και όλοι δείχνουν να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα, ενώ από την ανάρτηση της Sara αντιλαμβανόμαστε ότι οι δικοί της άνθρωποι ήξεραν τα νεά νωρίτερα και τα "κρατούσαν" με νύχια και με δόντια!

Η Kate Hudson το παραδέχεται δημόσια: "Ελλάδα σ' αγαπάμε"

Παρότι οι δυο τους γνωρίζονταν πάνω από 15 χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι, η Kate είχε εξηγήσει ότι το timing δεν ήταν ποτέ το σωστό όταν ήταν νεότεροι καθώς "εκείνος ήταν μικρότερος και εκείνη έχτιζε την οικογένειά της και εργαζόταν πολύ σκληρά". Να που ήρθε ο καιρός όμως και όλα μπήκαν στη θέση τους.

"Με κάνει να νιώθω όμορφη και ποθητή κάθε μέρα, ακόμη και τις ημέρες που έχουμε μαλλώσει", είπε σε συνέντευξή της η Kate η οποία έχει ακόμη έναν γάμο και έναν αρραβώνα στο ενεργητικό της. Υπήρξε παντρεμένη με τον τραγουδιστή των Black Crows, Chris Robbinson από το 2000 μέχρι το 2007 και αρραβωνιασμένη με τον τραγουδιστή των Muse, Matt Bellamy. Εκτός από την κόρη που έχουν με τον Fujikawa έχει από έναν γιο από τις προηγούμενες σχέσεις της. Ο Ryder Robbinson είναι σήμερα 17 ετών και ο Bingham Bellamy, 10