Met Gala: Πήρε φωτιά το κόκκινο χαλί - Οι λαμπερές εμφανίσεις, η «επίσημη πρώτη» της Rihanna με τον ASAP Rocky και η Kim Kardashian [photos]

14.09.2021
Met Gala: Πήρε φωτιά το κόκκινο χαλί - Οι λαμπερές εμφανίσεις, η «επίσημη πρώτη» της Rihanna με τον ASAP Rocky και η Kim Kardashian [photos]
Μια βραδιά που συζητήθηκε πολύ και για πολλούς λόγους.

Ύστερα από τις ματαιώσεις λόγω Covid, η διοργάνωση θεσμός-γιορτή της μόδας πραγματοποιήθηκε χθες στη Νέα Υόρκη "βάζοντας" φωτιά στα φλας!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, όπως πάντα, στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης με θέμα της βραδιάς το «In America: A Lexicon of Fashion» και είδαμε πολλές εντυπωσιακές, πολλές εκκεντρικές εμφανίσεις και ηχηρά μηνύματα.

Στο κόκκινο χαλί είδαμε μεταξύ άλλων την Jennifer Lopez. Προσκυνούμε. Η Λατίνα σταρ έχει "τερματίσει" το κοντέρ με τις τελευταίες απανωτές εμφανίσεις της. Από τη Βενετία στα VMAs και τώρα στο MetGala με την Ralph Lauren εκδοχή του φίνου CowGirl. Τα λόγια είναι φτωχά. Όσο για τον Ben Affleck; Ήταν φυσικά εκεί, όμως δεν περπάτησε μαζί της στο κόκκινο χαλί. Τα φιλιά που αντάλλαξε το ζεύγος με τις μάσκες (!) backstage έγιναν viral. Και όχι αδίκως! Όλες οι φωτογραφίες στο post στη συνέχεια.

Η γυμνή εμφάνιση της Kendal Jenner με Gyvenchy επίσης συζητήθηκε πολύ. Εύλογα!

Shawn Mendes - Camila Cabello: Ένα από τα πιο δροσερά ζευγάρια της βραδιάς

Μετά τον θρίαμβο στη Βενετία, η Kristen Stewart στο Met Gala και πάλι με Chanel.

Με δυναμική statement εμφάνιση η Cara Delevigne στέλνει το δικό της μήνυμα εναντίον της πατριαρχίας.

Η εμφάνιση που συζητήθηκε πάρα πολύ βέβαια ήρθε από πολιτικό και όχι από celebrity άλλου είδους. Η βουλευτής των Δημοκρατικών Alexandria Ocasio-Cortez έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο κοσμικό Gala με...νόημα. Μία λευκή τουαλέτα επέλεξε που, όμως, στο πίσω μέρος της μπορούσε κανείς να διαβάσει την έκφραση: "Tax The Rich" (Φορολογήστε τους πλούσιους). Στο κόκκινο χαλί την πολιτικό συνόδευσε η σχεδιάστρια του φορέματος, Aurora James του Brother Vellis, φανατική υποστηρίκτρια, όπως λέει η ίδια, της «οικονομικής δικαιοσύνης».

Την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζεύγος έκαναν στην εκδήλωση η Rihanna (με Balenciaga) και ο ASAP Rocky. Τα όποια σχόλια περιττεύουν.

Κομψότατη με Oscar de la Renta η Kaia Gerber

Η εμφάνιση της βραδιάς όμως έγινε από την Kim Kardashian. Ολόκληρη κρυμμένη πίσω από ύφασμα με την υπογραφή του οίκου Balenciaga σε σχέδιο του Kanye West όμως. Την έκανε τη διαφορά και πάλι η Kim