O Ben Affleck φύλακας- άγγελος της Jennifer Lopez - Η στιγμή που την προστατεύει από επίμονο fan [video]

14.09.2021
O Ben Affleck φύλακας- άγγελος της Jennifer Lopez - Η στιγμή που την προστατεύει από επίμονο fan [video]
Πριν από λίγες μέρες ο Ben Affleck έγινε ο φύλακας-άγγελος της Jennifer Lopez καθώς την προστάτευσε από έναν πολύ ενθουσιώδη θαυμαστή. Το διάσημο ζευγάρι έφευγε από το αεροδρόμιο Marco Polo στη Βενετία της Ιταλίας, τριγυρισμένο από τους ανθρώπους της ασφαλείας τους, όταν ένας fan αποφάσισε να ξεπεράσει τα όρια.

Ο υπερβολικά ενθουσιώδης fan όρμηξε στη JLo αλλά αμέσως ο Affleck τον σταμάτησε. Ο fan πίστευε ότι μπορούσε να βγάλει μια selfie χωρίς πρόβλημα, αλλά η απόπειρα σταμάτησε γρήγορα. Προσπάθησε να πλησιάσει τον JLo, αλλά η ξαφνική κίνηση έκανε την JLo να απομακρυνθεί από τον άντρα και ενστικτωδώς να τον πιάσει ο Affleck.

Ο σταρ του Argo έδειξε ποιος έχει το πάνω χέρι στο περιστατικό σπρώχνοντας τον fan μακριά, τοποθετώντας και τα δύο χέρια στο στήθος. Ο Affleck ακούγεται να λέει «Woah, Woah, Woah», ενώ το κάνει, ακολουθούμενος από τους σωματοφύλακες που περικυκλώνουν τον fan.

Μετά από αυτό, ο Affleck έπιασε το χέρι της JLo, ρωτώντας την «είσαι καλά;» Συνέχισε να έχει αυτό το όμορφο χαμόγελο ακόμη και μετά το περιστατικό, ευχαριστώντας το προσωπικό του αεροδρομίου για την εξυπηρέτησή του.

Ένας χρήστης του Twitter έγραψε μετά την δημοσιοποίηση αυτού του περιστατικού, «Ευχαριστώ Batman» ενώ ένας άλλος τουίταρε: «Είναι τόσο τζέντλεμαν! Τους αξίζουν όλα αυτά και άλλα!».

Την προηγούμενη μέρα, το δίδυμο έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του The Last Duel στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Είχαν λαμπερά χαμόγελα και φαίνονταν τόσο ευτυχισμένοι όσο ποτέ.

Οι άνθρωποι έχουν εμμονή με τον Bennifer και είμαστε με τον ίδιο τρόπο. Γίνονται πραγματικά ένα σύγχρονο παραμύθι στο Χόλιγουντ και δεν μπορούμε να περιμένουμε τι άλλο θα κάνουν.