Jessica Alba: Έχεις δει την πανέμορφη κόρη της;

09.06.2021
Jessica Alba: Έχεις δει την πανέμορφη κόρη της;
Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά!

Το μεγαλύτερο παιδί της Jessica Alba είναι πλέον έφηβη - και η ομοιότητα μεταξύ τους έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές της πανέμορφης ηθοποιού. Σε μια τρυφερή της ανάρτηση στο Instagram, η Alba έδωσε τις ευχές στην κόρη της, Honor, η οποία έγινε 13 ετών.

Monica Bellucci: Εντυπωσιακή στα 56 της αποκαλύπτει γιατί δεν θα ήθελε να ήταν ξανά 20

"Ναι, είσαι πολύ ψηλότερη από εμένα ήδη, το οποίο σου αρέσει να μου θυμίζεις καθημερινά. Έχεις μια καρδιά χρυσού, γεμάτη με συμπόνια, είσαι έξυπνη, ξεκαρδιστική και τόσο ευγενική. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Λυπάμαι που κάθε φορά που σε κοιτάζω πολύ, ξεσπώ σε δάκρυα - είναι χαρούμενα δάκρυα γιατί η αγάπη είναι τόσο βαθιά που δεν μπορώ να σταματήσω. Οπότε θα πρέπει να αποδεχτείς τις συναισθηματικές μου εκρήξεις. Επιλέγοντας να γίνω η μαμά σου ήταν ένα από τα μεγαλύτερα δώρα στη ζωή! Ελπίζω η εφηβεία σου να είναι όλα όσα ήλπιζες και περισσότερα, θυμήσου να απολαύσεις κάθε στιγμή. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά και την ψυχή, η μαμά σου", έγραψε η περήφανη μαμά, αναρτώντας μια φωτογραφία στην οποία η 13χρονη ποζάρει χαμογελαστή.

Η ηθοποιός και ιδρύτρια της Honest Company και ο σύζυγος της και παραγωγός Cash Warren έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: την 13χρονη Honor, την 9χρονη Haven και τον 3 ετών Hayes.

Matthew Perry: Χώρισε έξι μήνες μετά την πρόταση γάμου - Αιτία η ανάρμοστη συνομιλία του με 19χρονη;

Σε τηλεοπτική της εμφάνιση, η 40χρονη είχε μιλήσει για τα παιδιά της, αποκαλύπτοντας πως είχε βάλει κάμερες στα δωμάτια των παιδιών της, επειδή ανησυχούσε συνεχώς για αυτά. "Ξυπνάω πάντα 30 δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό πριν τα παιδιά μου ξυπνήσουν, είτε από έναν εφιάλτη είτε επειδή πηγαίνουν στο μπάνιο. Τους κατασκοπεύω. Έχω κάμερες σε όλα τα δωμάτιά τους, ώστε να μπορώ πραγματικά να ξέρω τι συμβαίνει", είχε δηλώσει.