Ελεονώρα Μελέτη: Η "αινιγματική" ανάρτηση και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

10.06.2021
Ελεονώρα Μελέτη: Η "αινιγματική" ανάρτηση και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη
Τι θέλει να πει, άραγε, η παρουσιάστρια;

Μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της μοιράστηκε πριν από λίγες ώρες η Ελεονώρα Μελέτη. Μια πανέμορφη φωγραφία την οποία συνόδευσε με ένα αινιγματικό μήνυμα που, φυσικά, δεν έμεινε ασχολίαστο.

Με τα λόγια που επέλεξε να γράψει πλάι στη φωτογραφία αυτή, καθώς και με τα hashtags που χρησιμοποίησε, η παρουσιάστρια έκανε ένα έμμεσο σχόλιο στα μελλοντικά σχέδιά της, χωρίς όμως να αποκαλύπτει κάτι συγκεκριμένο στην ουσία.

Ιδού τι έγραψε στη λεζάντα και στη συνέχεια η ανάρτηση αυτή καθαυτή:

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που τα βλέπουμε όλα άσπρα. Άλλες πάλι φορές τα βλέπουμε όλα μαύρα. Είτε γιατί έτσι είμαστε, είτε γιατί έτσι μας είπαν. Αν κ βέβαια έως ότου γνωρίσουμε τους εαυτούς μας, συνήθως είμαστε αυτό που μας λένε... μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως τελικά μπορεί κάπου στη μέση να υπάρχει κ το γκρι... με αυτό το «αινιγματικό» ποστ, θέλω να μοιραστώ ένα τσικ από τη μεγάλη χαρά που έχω για κάτι που έρχεται... το ήθελα καιρό, πολλοί από εσάς με παροτρύνατε να το τολμήσω. Να ξέρετε πως εσείς, αυτοί οι ωραίοι τύποι, με πείσατε να κάνω το βήμα. Σε λίγο τα νεότερα! Μήπως μπορείτε να μαντέψετε τι έρχεται? #staytuned #comingsoon #thrilled #happy #thankupeople

Από τα πάμπολλα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση ξεχωρίσαμε αυτό της Ελένης Μενεγάκη. Οι δύο παρουσιάστριες, οι οποίες, για την ιστορία παρουσίασαν αμφότερες τον "Πρωινό Καφέ" του ΑΝΤ1 -μάλιστα η Ελεονώρα διαδέχτηκε την Ελένη μετά την αποχώρησή της το 2005- έχουν μια πολύ καλή σχέση και πολύ συχνά σχολιάζουν η μία αναρτήσεις της άλλης.

Ιδού τι έγραψε η Ελένη, λοιπόν, κάτω από την ανάρτηση της φίλης της.

Για ό,τι νεότερο, φυσικά, παραμένουμε σε αναμονή!