Irina Shayk - Kanye West: Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν τη σχέση τους κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

10.06.2021
Irina Shayk - Kanye West: Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν τη σχέση τους κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες, πηγές κοντά στο μοντέλο τις είχαν διαψεύσει. Τώρα πια, με αυτά τα ντοκουμέντα, θα είναι μάλλον δύσκολο να γίνει κάτι ανάλογο.

Ήταν κάπου στο τέλος Μαΐου όταν ακούσαμε πρώτη φορά τις φήμες που ήθελαν τον φρεσκοχωρισμένο Kanye West ζευγάρι με την Irina Shayk. Ο διάσημος ράπερ και η σύζυγός του, Kim Kardashian βρίσκονται στα... χωρίσματα από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν εκείνη κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου. Από την άλλη πλευρά, μετά τον χωρισμό της από τον Bradley Cooper τον Ιούνιο του 2019, η Ρωσίδα καλλονή, παραμένει -επίσημα, τουλάχιστον- single. Από ό,τι φαίνεται, λοιπόν, οι δυο τους είναι όντως ζευγάρι.

Ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" μαζί, οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αναμένεται μια επιβεβαίωση από τους ίδιους. Κάτι σαν την περίπτωση Jennifer Lopez Ben Affleck δηλαδή.

Και επειδή τα λόγια είναι περιττά, ιδού οι επίμαχες εικόνες-ντοκουμέντα για μια σχέση που μάλλον μόλις ξεκίνησε.

Σε αυτές τις εικόνες βλέπουμε τον Kanye και την Irina να επιβιβάζονται στο τζετ εκείνου αλλά και να κάνουν βόλτα στο Παρίσι, όπου, φαίνεται ότι πέρααν μερικές μέρες μαζί για να γιορτάσουν τα γενέθλια εκείνου. Ο Kanye έγινε 44 ετών στις 8 Ιουνίου 2021.

Θυμίζουμε ότι ο Kanye έχει τέσσερα παιδιά από τον γάμο του με την Kim, την 7 ετών North, τον 5 ετών Saint, την 3 ετών Chicago και τον 2 ετών Psalm ενώ η Irina έχει μία κόρη από τη σχέση της με τον Bradley Cooper, την 5 ετών Leah.