Δες τη Salma Hayek να χορεύει... Britney Spears!

09.06.2021
Δες τη Salma Hayek να χορεύει... Britney Spears!
Δες το βίντεο που ανήρτησε η ηθοποιός στο Instagram

Η Salma Hayek αποφάσισε να επιδείξει τις καλύτερες χορευτικές της κινήσεις για να προωθήσει τη νέα της ταινία, «The Hitman's Wife's Bodyguard».

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Κάνουν σχέδια για κοινές διακοπές το καλοκαίρι

Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο οι ίδια και μερικοί χορευτές κάνουν μια χορογραφία στο ρυθμό του εμβληματικού τραγουδιού της Britney Spears, "… Baby One More Time." Το τραγούδι που έγινε επιτυχία το 1998 ακούγεται στην επερχόμενη ταινία της Hayek, ενώ χάρη σε εκείνη, ξεκίνησε μια νέα τάση χορού, που ονομάστηκε #HitmansChallenge, στο οποίο συμμετέχουν άτομα που χορεύουν ακολουθώντας τη χορογραφία της Spears από το αυθεντικό μουσικό της βίντεο.

H Salma Hayek ποζάρει γυμνή μπροστά στον καθρέφτη

Ο Hayek πρωταγωνιστεί μαζί με τους Ryan Reynolds και Samuel L. Jackson στην κινηματογραφική συνέχεια του The Hitman’s Bodyguard του 2017. Μετά από μια σύντομη εμφάνιση στην πρώτη ταινία δράσης, ο σκηνοθέτης Patrick Hughes εισάκουσε τα σχόλια των θαυμαστών που ζητούσαν να δουν περισσότερο από τον χαρακτήρα της Hayek, Sonia Kincaid, στη δεύτερη ταινία.

"Ειλικρινά, σοκαρίστηκα", είπε η Hayek στο περιοδικό Variety. "Έχω πάει σε πολλές ταινίες όπου ο σκηνοθέτηε μου είπε ότι ήμουν ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στην ταινία, αλλά για πρώτη φορά, υπήρχε ένας σκηνοθέτης που είπε ότι θα ακούσει το κοινό και το έκανε".