Chrissy Teigen: Αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στήθους

30.06.2020
Chrissy Teigen: Αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στήθους
Δες ποιο είναι το αποτέλεσμα

Σε διαδικασία ανάρρωσης βρίσκεται η Chrissy Teigen μετά την αφαίρεση των εμφυτευμάτων στήθους που έκανε μέσα στο μήνα.

Δες και αυτό: Ποια διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε: "Είμαι νηφάλια έξι μήνες";

Σε instagram story που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ, είπε: "Δεν έχω μιλήσει καθόλου για την επέμβαση ή πώς αναρρώνω και ξέρω πως ήμουν πολύ σιωπηλή στα social. Ειλικρινά απολαμβάνω τον χρόνο με τα παιδιά μου. Διασκεδάζουμε τόσο πολύ στο σπίτι, κάνουν πολλά πάρτι με τσάι, φτιάχνουμε κέικ και άλλα διάφορα. Είμαι καλά, αναρρώνω και νιώθω πραγματικά υπέροχα. Οπότε μην ανησυχείτε για μένα". Στη συνέχεια αποκάλυψε στιγμιαία το στήθος της, κρύβοντας το με το χέρι της και είπε ενθουσιασμένη: "Και αυτό είναι το νέο μου στήθος".

Η πρώτη φορά που η Teigen αποκάλυψε πως ήθελε να απαλλαγεί από τα εμφυτεύματα ήταν τον περασμένο Μάρτιο, και αφού υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό, κρίθηκε κατάλληλη να κάνει την επέμβαση και να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα.

Αυτό το είδες; Charlize theron για αρραβώνα με Sean Penn: "Αυτά είναι μ@λ@κίες"

"Έφτιαξα το στήθος μου όταν ήμουν περίπου 20 ετών. Είχε να κάνει περισσότερο με τα μαγιό. Σκέφτηκα ότι αν θέλω να ποζάρω ξαπλωμένη ανάσκελα, θέλω να είναι στητό. Αλλά μετά κάνεις παιδιά και γεμίζει γάλα, ξεφουσκώνει και τώρα την πάτησα. Πλέον θέλω να φύγουν. Αν μπορούσα να κάνω ένα πράγμα, θα ήταν ανόρθωση. Νομίζω πως πρέπει να αντικαθιστάς τα εμφυτεύματα κάθε δέκα χρόνια. Αλλά όταν κάνεις παιδιά σκέφτεσαι τους κινδύνους μιας επέμβασης", είχε πει σε συνέντευξη της.

Το στήθος της πριν την επέμβαση:

last day 😩 @mrmikerosenthal @jenatkinhair

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jul 6, 2019 at 8:42am PDT

on set with my stylist

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Dec 6, 2019 at 11:13pm PST

Το στήθος της μετά την επέμβαση:

letsa gooooo

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jun 26, 2020 at 10:15am PDT