Katy Perry: Ο χωρισμός με τον Orlando Bloom την έκανε να σκέφτεται την αυτοκτονία

30.06.2020
Katy Perry: Ο χωρισμός με τον Orlando Bloom την έκανε να σκέφτεται την αυτοκτονία
"Απλώς κατέρρευσα"

Η Katy Perry έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο CBC Radio One, όπου μίλησε για τη δύσκολη περίοδο το 2017 κατά την οποία μια δισκογραφική της αποτυχία συνέπεσε με το χωρισμό της με τον Orlando Bloom, αποκαλύπτονας πως έφτασε στο σημείο να σκέφτεται μέχρι την αυτοκτονία.

Δες και αυτό: Jennifer Aniston: Το τατουάζ στο χέρι της και η ιστορία που κρύβει

"Η καριέρα μου ήταν σε μια φάση όπου ανέβαινε συνεχώς και μετά πήρε μια μικρή τροπή, όχι τόσο σπουδαία, αλλά για μένα ήταν κοσμοϊστορική" είπε, και συνέχισε λέγοντας πως εκείνη η τροπή "κυριολεκτικά με έκοψε στα δυο. Είχα χωρίσει με τον φίλο μου, που σήμερα είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένω και ήμουν ενθουσιασμένη με το επόμενο κομμάτι μου, που περίμενα να απογειωθεί. Αλλά τελικά δεν έγινε και κατέρρευσα", πρόσθεσε.

Η ίδια συνέχισε μιλώντας για τις δυσκολίες που βίωσε και πώς τις διαχειρίστηκε, λέγοντας: "Η ευγνωμοσύνη είναι ίσως αυτό που με έσωσε επειδή αλλιώς θα είχα βυθιστεί στη θλίψη μου. Αλλά βρήκα λόγους να αισθάνομαι ευγνώμων. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ, απλώς κάνω βόλτες και λέω, 'Είμαι ευγνώμων, είμαι ευγνώμων!', παρόλο που έχω χάλια διάθεση".

Αυτό το είδες; Keanu Reeves Winona Ryder: Η σχέση τους ξεκίνησε από κάτι που εκείνος ΔΕΝ έκανε

"Ήταν τόσο σημαντικό για μένα να σπάσω ώστε να μπορέσω μετά να ολοκληρωθώ με διαφορετικό τρόπο. Και να δω τον κόσμο με άλλο μάτι, από το να ζω απλώς σαν μια διψασμένη star".

Η 35χρονη τραγουδίστρια είναι πλέον είναι αρραβωνιασμένη με τον 43χρονο ηθοποιό και είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, μια κόρη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις Χρυσές Σφαίρες το 2016 και είχαν μια on-off σχέση μέχρι τον αρραβώνα τους στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2019.