Tο ξεκαρδιστικό photo-bombing του Brad Pitt στην απίστευτα στιλάτη Margot Robbie [photos]

13.07.2019
Tο ξεκαρδιστικό photo-bombing του Brad Pitt στην απίστευτα στιλάτη Margot Robbie [photos]
Το "παρασκήνιο" στη φωτογράφηση για την προώθηση της ταινίας Once Upon a Time in Hollywood είχε πολλή... πλάκα!

Η Margot Robbie έκανε μια εμφάνιση - συνώνυμη της απλότητας- με ένα κρεμ μακρυμάνικο φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο και φλατ λευκά σανδάλια.

Το φόρεμα ήταν ελαφρώς oversized ενώ για τη μέση της επιλέχθηκε μια ταιριαστή λευκή ζώνη από τον αμερικανικό σχεδιαστή Derek Lam η οποία πρόσθετε μια γοητευτική διάσταση στο συγκεκριμένο σύνολο και μια γεύση από το παλιό Χόλιγουντ.

Διάβασε επίσης: Brad Pitt: Η φωτογραφία του από τη Biennale που έγινε viral

Η ηθοποιός προωθούσε την τελευταία της ταινία, η οποία σκηνοθετείται από τον Quentin Tarantino και πρωταγωνιστούν οι σούπερ σταρ Brad Pitt και Leonardo DiCaprio. Στην ταινία, η εντυπωσιακή Margot υποδύεται τη Sharon Tate, την αείμνηστη ηθοποιό που δολοφονήθηκε από την οικογένεια Manson το 1969.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο πρόσφατο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και έλαβε πολλές θετικές κριτικές.

«Ήταν εξαιρετικά σημαντικό για μένα να τιμήσω το γενναιόδωρο πνεύμα της Sharon. Ένιωσα ένα τεράστιο αίσθημα ευθύνης. Η ίδια ήταν πραγματικά ένας όμορφος χαρακτήρας» είπε στο People.

«Νομίζω ότι η τραγωδία της δολοφονίας ήταν η απώλεια της αθωότητας», δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Για να δείξω τις υπέροχες πλευρές της, έπρεπε όλο αυτό να γίνει χωρίς να μιλάω ιδιαίτερα στην ταινία. Αισθάνθηκα σαν να έχω πολύ χρόνο να ανακαλύψω τον χαρακτήρα της χωρίς διάλογο, κάτι που έχει ενδιαφέρον. Σπάνια μου δίνεται η ευκαιρία να ξοδέψω τόσο πολύ χρόνο από μόνη μου για έναν χαρακτήρα».

Το ευτράπελο της φωτογράφησης ήταν, η εμφάνιση του συμπρωταγωνιστή της Brad Pitt, ο οποίος είχε πολλή διάθεση για αστεία, καθώς πηδούσε μπροστά από τις κάμερες, για να κάνει photo-bombing στη Robbie καθώς πόζαρε. Το διασκέδασαν πολύ