Οι 2 λατρεμένες celebrities με τους εκατομμύρια followers που… δεν ακολουθούν κανέναν!

16.05.2018
Οι 2 λατρεμένες celebrities με τους εκατομμύρια followers που… δεν ακολουθούν κανέναν!
Και όταν λέμε κανέναν, το εννοούμε. Ούτε καν του διάσημους συναδέλφους τους.

Δεν είναι άγνωστο ότι οι περισσότεροι celebrities είναι εξαιρετικά επιλεκτικοί ως προς τα άτομα που επιλέγουν να ακολουθήσουν στο Instagram. Ορισμένοι, μάλιστα, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να πατήσουν πάνω στο «follow» ούτε καν στα προφίλ των διεθνούς φήμης αστέρων που τους ακολουθούν.

Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους; Δεν θέλουν να ακολουθήσουν κανέναν προκειμένου να μην αδικήσουν κάποιους άλλους; Κανείς δεν ξέρει.

Δε μπορούμε να μη σχολιάσουμε, ωστόσο, το γεγονός ότι τα social media στην περίπτωση των stars έχουν αποτελέσει πολλές φορές αιτία για τσακωμό.

Γι’ αυτό και μας έκανε τρομερή εντύπωση όταν ανακαλύψαμε πως δύο πασίγνωστες φιγούρες του κόκκινου χαλιού μετρούν εκατομμύρια followers την ώρα που… δεν ακολουθούν κανέναν. Πάει κάπου το μυαλό σου;

Σου έχουμε την απάντηση.

Ο λόγος για τη Beyonce και τη Megan Fox με 115 εκατομμύρια και 5,4 εκατομμύρια followers αντίστοιχα!

Μάλιστα. Οι δυο κυρίες δεν βρίσκουν το παραμικρό στο timeline τους κάθε φορά που μπαίνουν στο Instagram account τους. Το λες και βαρετό.

Για τη Beyonce δε, δεν έχουμε λόγια, αφού επέλεξε να αγνοήσει επιδεικτικά –μεταξύ άλλων- την Jennifer Lopez και την Kim Kardashian οι οποίες την ακολουθούν.

Εσύ έχεις ξαναδεί κάτι αντίστοιχο;