Εσπευσμένα στο χειρουργείο η Melania Trump

15.05.2018
Εσπευσμένα στο χειρουργείο η Melania Trump
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ βρίσκεται στο Walter Reed National Military Medical Center κοντά στην Washington, DC, όπου χθες (14/5/2018) υποβλήθηκε σε επέμβαση στα νεφρά της, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Melania Trump ένιωθε έντονο πόνο τις τελευταίες μέρες, που παρόλο που χαρακτηρίστηκε "καλοήθης" χρειάστηκε άμεση ιατρική επίβλεψη.

"Σήμερα το πρωί, η πρώτη κυρία, Melania Trump, υποβλήθηκε σε μια διαδικασία εμβολισμού για τη θεραπεία μιας καλοήθους νεφρικής πάθησης. Η διαδικασία ήταν επιτυχής και δεν υπήρξαν επιπλοκές. Η κυρία Trump βρίσκεται στο Walter Reed National Military Medical Center πιθανότατα να μείνει εκεί για όλη την ερχόμενη εβδομάδα. Η πρώτη κυρία ανυπομονεί να αναρρώσει πλήρως ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την εργασία της εκ μέρους των παιδιών σε όλα τα σημεία".

Αυτό ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε η διευθύντρια επικοινωνίας της Melania Trump, Stephanie Grisham, ενώ το δικό του μήνυμα έστειλε και ο σύζυγός της και πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, o οποίος παρέμεινε στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της επέμβασης και πήγε να την επισκεφτεί λίγο αργότερα.

ηγαίνοντας στο Walter Reed Medical Center για να δω τη σπουδαία πρώτη κυρία μας, Melania. Επιτυχής η επέμβαση, η ίδια έχει καλή διάθεση. Ευχαριστούμε για όλες τις καλές ευχές σας", τιτίβισε ο Trump και εμείς ευχόμαστε, περαστικά.